Hvad ville der ske, hvis jeg har udfyldt min Sump pumpen hul?

July 18

Sump pumper er væsentlige inventar i de boliger, der kræver dem, udpumpning vand, der indsamler omkring en kælder og deponere det langt væk fra et hjem fundament. Sump pumper er monteret i eller i nærheden af huller i en kælderetage, kendt som crocks eller pitten. Som sump pumpen pit fyldes med vand, løfter det en float, der forårsager pumpen til at køre. Udfylde i pit vil reducere dets volumen og, i sidste ende, forhindrer pumpen kører på alle.

Delvis fylde

Udfylde en del af en sump pumpen pit vil forårsage pumpen til at køre, når der er mindre vand til stede. Tilføjelse af en cement blok eller flere sten til pit vil reducere dets volumen, hvilket betyder, at mindre vand bliver nødt til at køre gennem den kælder dræn rør og ind i pit før pumpen vil engagere. Udfylde i pit kun delvist også reducerer mængden af ledig plads til vand til at samle inden det overløb ind i kælderen.

Komplet fyld

Hvis du udfylder din sump pumpe pit helt, vil pumpen ikke køre siden der bliver ingen faldende og stigende vandstand at engagere det ved at løfte flyderen. Det betyder, at vand ind i din kælder dræn pibe vil simpelthen tilbage op i din værftet og til sidst løbe ind i kælderen. Vand på kældervægge vil blive efterfulgt af stillestående vand på gulvet, kælderen, som vil fortsætte med at stige indtil du fjerne det manuelt eller vente på det tørre ud naturligt, som aldrig helt kan opstå, hvis kælderen er fortsat køligt og fugtigt hele året.

Langsigtede virkninger

Over tid, vandskade fra udfylde din sump pumpe pit kan spredes i hele kælderen og påvirke resten af dit hjem. Selv efter at fjerne vand, præsenterer de resterende fugt en øget sandsynlighed for skimmel og meldug vækst. Fugtighed fra tørring kælderen kan stige, øge fugt i luften i hele dit hjem. Svampesporer kan angive et hjem varmesystem, når en kælder ovn begynder at løbe, irriterende allergier og cirkulerer en ubehagelig lugt. Når nok vand er til stede i en kælder i lang nok periode, vil det kompromittere integriteten af instituttet.

Forsikring og hjem værdi

De fleste boligejer forsikringer dækker ikke skader fra vand eller en mislykket sump pumpen. Dette gælder især, når du beskadige den din sump pumpe dig selv ved at udfylde i pit. Du vil være ansvarlig for de fulde omkostninger ved skader til dit hjem, herunder de dyre oprydning og eventuelle reparationer, der kræver, at din foundation. Hvis du flytter før kælderen reparationer er fuldført, kan du forvente en lavere salgspris for dit hjem på grund af skaden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com