Hvordan man kan beskytte din Vinyl hegn

July 20

En vinyl hegn kan være en attraktiv, nem at vedligeholde måde at gøre dit hjem mere privat. Vinyl hegn ikke rådne eller fade i solen som træ kan, og er knæk - og chip-resistente. Du skal beskytte din vinyl hegn fra varmekilder for at undgå smelter. Pasning til dit hegn er installeret korrekt og at holde den ren kan beskytte strukturen fra problemer samt.

Instruktioner

•Beskyt din vinyl hegn mod fremtidige skader fra sne, vind eller hagl ved at sørge for, du har installeret hegnet korrekt. Ifølge RightContractors.com er vinyl hegn lav vedligeholdelse og ikke let beskadiget af vejrforhold. Men, hvis komponenterne ikke er stramt passer sammen, kan de være mere tilbøjelige til at bryde eller knæk i ugunstige vejrforhold. Konsultere en lokal entreprenør, hvis du har problemer med at installere din vinyl hegn.

•Gem din værftet ren ved at kassere blade, muld og andet snavs i græsplæne poser. Haveaffald er meget brændbart og kan forårsage skade på din vinyl hegn, hvis en brand starter i nærheden af strukturen.

•Brug udendørs grill, grill eller brand Gruber en sikker afstand fra din vinyl hegn til at beskytte mod mulige smelter. Hoover hegnet virksomheden forklarer, at mens vinyl kan modstå en slå fra elementerne, høje niveauer af varme kan beskadige hegn materiale.

•Rengør din vinyl hegn regelmæssigt at beskytte det mod meldug, og også til at fjerne mug og snavs. Skimmelsvamp kan forekomme oftere i fugtige og uhygiejniske forhold, men kan blive hæmmet når snavs er fjernet fra hegnet. Bland 1/3 kop vaskemidler, 1 quart af blegemiddel og 3 Potter vand. Vask dit hegn med en svamp til at fjerne forme og snavs. Tørre hegnet med et håndklæde, når du vasker på en overskyet dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com