De bedste måder at Winterize en over jorden Pool

July 21

De bedste måder at Winterize en over jorden Pool

Over ground pools kræver mindre vedligeholdelse om vinteren end om sommeren, men de har brug for nogle opmærksomhed før er dækket til den kolde årstid. Disse trin er nødvendige for at beskytte poolen fra opløsningen og mindske pleje nødvendigt når det varme vejr kommer igen. Din over jorden pool vil være klar til at gå med kun et par skridt mere.

Kemiske balance

"Baggård byen Pools" forklarer, at det første skridt i winterizing dit over jorden pool er at sikre, at vand er kemisk balance. Dette vil forhindre korrosion og skalere oprustning, mens poolen er dækket. Det vil spare tid og penge, når det åbnes igen i foråret eller sommeren. De tilbyder også de rigtige kemiske niveauer at dit vand bør være på at beskytte din pool: pH: 7,2-7,6, alkalinitet: 80-120 dele pr. million, kalkindholdet: 175-250 dele pr. million og klor: 1-3 dele pr. million. Tilføj i winterizing kemikalier for yderligere at beskytte vandkvaliteten.

Udstyr fjernelse

Fjern alt udstyr, der er vedhæftet eller rundt om poolen, som stiger, gelændere og andet tilbehør. Også Sørg for poolen er tydeligt af vragrester eller legetøj.

Rengøring

Ren din pool ved børstning siderne og støvsugning eventuelle rester, der måtte være i bunden. Noget tilbage inde kan forårsage farvning. Poolen bør ikke indeholde noget, bortset fra kemisk afbalanceret vand. "Baggård byen Pools" rådgiver aldrig helt dræne en over jorden pool som det kan få det til at kollapse. Ren alle pool udstyr specielt filter og hulskeer.

Opbevaring

Fjern alle slanger, VVS-tilslutninger og følg instruktionerne for din specifikke pool. Kontroller alle vandet er tømt ud af forbindelser og der er ingen lækage inden for at vand kan forblive og henvende sig til is, at kompromittere den strukturelle integritet af poolen.

Dække forberedelse

"Baggård byen Pools" foreslår at bruge en air pude placere dækslet. Puste og binde det stramt i mindst to steder og Placer det i midten af poolen. Air puder er et godt redskab i koldere klimaer i tilfælde af vandet fryser og udvider. Vandet kan fryse på hovedpuden; ellers kunne det frosne vand eventuelt skub for meget mod pool væg, derved beskadige den.

Winterizing Pool dække

Det sidste trin er at placere en passende pool dække over toppen af dit over jorden pool. Binde det i sted og sørg for det er stramt. Din pool er nu helårsboliger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com