Tips til rengøring hus Windows

September 20

Tips til rengøring hus Windows

Rengøring windows kan være en udmattende og frustrerende opgave, især hvis du forsøger at få arbejdet gjort på en ineffektiv måde. Hvis du bruger de rigtige løsninger og teknikker, men kan du rengøre windows med minimal stress og forlade dem ser så god som ny.

Rengøring teknikker

Hvis dit vindue er dækket med overdreven snavs, skal du fjerne overskydende ved at tørre den med en fugtig klud. Altid bruge en blød klud, som slibende klude kan ridse glas. Når du anvender din valgte rengøring løsning, spray opløsning på din klud eller svamp i stedet for sprøjtning direkte på glasset. Ved hjælp af en fugtig klud til at anvende væsker, du minimere din brug af fugt og undgå overskydende striber og vand pletblødning.

Ideelle løsninger

For de bedste resultater, rense dit windows med ammoniak eller eddike. Eddike kan ødelægge svært vand indskud, og ammoniak kan angribe snavs uden at efterlade striber eller pletter. Du kan bruge en kommerciel glas renere, der indeholder ammoniak, eller du kan blande en opløsning af enten 2 tbsp. eddike eller 2 tbsp. af ammoniak med 2 gallon af vand. Hæld indholdet i en sprayflaske og spray flydende på din blød klud.

Sugefod fordele

En messing eller rustfrit stål sugefod kan hjælpe dig med at bevare kontrollen over dit vindue rengøring indsats. Efter aftørring ned dit vindue med dit valgte rengøring løsning, tørre fugt ud af glas i vandrette bevægelser med en squeegee. Dette vil forhindre striber og pletter. Du kan finde disse skrabere på janitorial levering butikker.

Frost forebyggelse

Hvis du har problemer med frost indsamling på dine vinduer i vinteren, prøv at rense dem med sprit. Reader's Digest anbefaler en blanding af 1/2 kop afrids alkohol og 1 kvart vand. Spray opløsning på en blød klud og rense dit windows inde og ude for at undgå frost fra akkumulere.

Yderligere Tips

Ren ikke dine vinduer i direkte sollys. Fugt vil tørre hurtigt og øge chancerne for vand pletter og striber. At rengøre vinduet skærme, skyl dem grundigt med vand og tørre dem i solen. Du kan også støvsuge dem med en vakuum til at fjerne indsamles støv. Hvis du har en følsomhed over for ammoniak, prøv at rense dit windows med borsyre. Bare blande 2 tbsp. eller borsyre med 3 kopper vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com