Pool & landskab ideer til ørkenen

July 24

Pool & landskab ideer til ørkenen

Den letteste og mest succesfulde måde at landskab en barsk, tørt område er at arbejde med de betingelser, du finder der. I stedet at tvinge planter til at passe din placering først overveje indfødte planter, der allerede trives i det miljø, du lever. Efter indfødte planter muligvis nogle af de bedste tilpasset planter andre ørken-elskende planter. Gartnere skal huske på, at ikke alle ørken planter er ens; der er stadig forskelle i foretrukne jord makeup, mængden af sol og vand kræves.

Planter til også at omfatte

University of Arizona College of landbrug minder husejere, en swimmingpool og dæk afspejler en enorm mængde af solen. Planter du bruger skal være i stand til at tolerere barske forhold. En hel del planter virker godt i en ørken indstilling og i området omkring en swimmingpool. Universitetet antyder blomsterplante muligheder såsom skæggede iris og regn lily. Penstemon 'beardtongue' tiltrækker sommerfugle og kolibrier. Aloe og andre sukkulenter bringe forskellige form og visuel interesse til landskabet. Trailing indigo bush gør en god bunddække eller busk. Palmer, der tjener godt er pindo, mexicanske blå og dato palm. Pindo palm har spiselige orange frugter med et tropisk smag, ingen torne og en række blad farver.

Planter at udelukke

I betragtning af risikoen for beskadigelse gøre tornede planter generelt et dårligt valg for landskabspleje omkring en swimmingpool. Nogle kaktus har nåle store eller skarpe nok til at gennembore en pool liner. Kedel-formede oppustelig ring puljer kan opleve problemer med overløb og deponering som kan medføre kontakt med en skarp plante. Oppustelige madrasser og legetøj bankede eller blæst ud af puljen kunne lande på pigge. Bør du har brug for til at udføre vedligeholdelse i området mellem planterne og swimmingpoolen, ville nåle gøre jobbet mere problematisk.

Sikkerhed

Sikkerheden for de planter, du vælge er en vigtig faktor i beslutningsprocessen. Ørken planter har unikke form, tekstur og farve, men de store nåle af kaktus er kun en potentiel fare. Andre ørken planter har torne eller kan være giftige. Hvis du har kæledyr eller børn i området, hvis du har brug at plante i nærheden af en sti eller langs en egenskabslinje, kan du overveje at planter, der frembyder mindre risiko.

Vedligeholdelse

Gartnere skal tage hensyn niveauet for vedligeholdelse involveret i deres plante valg. Hvor meget tid, penge og kræfter du planlægger at investere i vedligeholdelse er spørgsmål bedst stillede før du flytter den første shovelful af snavs. Vælge planter, der ikke mister en stort antal blade eller drop kuld. Disse vil blive sporet ind eller blæse i din pool-- eller du vil bruge en stor del af din gratis tid at indsamle dem for at forhindre dette i at ske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com