Hvordan at rengøre en blød fleksibilitet aircondition kanalen

July 24

Blød fleksibel kanalerne spare på materiale og labor omkostninger Når installeret som en del af et hjem VVS-system. De findes typisk i de sidste par fødder mellem din levering luftkanaler og din levering luft registre. De tillader dig at gøre blid drejninger i udbuddet luftkanal uden behov for ekstra albuer og korte stykker af kanalen. Men den ekstra fordel kommer en med få ulemper: en af disse ulemper er, at fleksible kanalerne har tendens til at fælde overdreven snavs og støv på grund af deres ikke-glatte interiør. Dette snavs og støv skal være ryddet jævnligt for at opretholde effektiviteten af dine VVS system.

Instruktioner

•Anvend en wire cutter og klip den plast panduit strop på hver ende af blød fleksibel kanalen. Hver ende vil have en rem omkring den ydre isolering jakke og en strop omkring den indre jakke.

•Træk fleksible kanalen forsigtigt off hårdt kanalen at forhindre støv og snavs i at løbe ud. Hvis det er muligt, holde den vandret, for at sikre, at indholdet blive inde.

•Tag den fleksible duct udenfor og ryste det ud. Tør ned indre af den fleksible kanalen med en ren klud. Sørg for at du får mellem alle forstærkning ledninger.

•Reconnect fleksible kanalen til hårde kanalerne. Skub den indre jakke to inches over de hårde kanalen. Wrap en panduit strop omkring den indre jakke (hvor den overlapper de hårde kanalen) og trække det stramme. Skub din panduit pistol over panduit rem og klemme i håndtagene for at fastgøre remmen stramme til kanalen.

•Skub ydre isolering jakke over kanalen. Trække det lige forbi panduit remmen, der sikrer det indre jakke. Wrap en panduit strop omkring den ydre jakke og trække det stramme. Stramme denne rem med din panduit pistol.

• Tilslut anden enden af den fleksible kanalen til andre hårde kanalen ved at følge trin 4 og 5 ovenfor.

Tips & advarsler

  • Bære handsker, når du arbejder på og i nærheden af hårde metalplader kanalerne. Kanterne er skarpe og vil skære din nøgne hud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com