Hvordan til at hænge isolering i en krybekælder

July 26

Med energipriserne stiger, er ordentlig isolering af konditioneret rum i vores hjem vigtigere end nogensinde. Isolering bruges i boligbyggeriet er typisk en af to typer, enten blæst isolering eller glasfiber batt isolering. Blæst isolering er normalt anvendes i kviste og væggen hulrum, mens batt isolering bruges i vægge, lofter og under gulve. Til anvendelse i en krybekælder er batt isolering det foretrukne valg, da det er mere selvbærende end blæst isolering, hvilket gør det nemmere at installere under et gulv. Blæst isolering ville være næsten umuligt at installere i dette scenario uden en sekundær struktur til at omslutte og støtte den. Isolering er kategoriseret efter sit "R" værdi. Dette er en måling af effektiviteten af isolering. Jo højere R-værdien, jo bedre isolering beskytter mod ekstreme temperaturer. Vælg den højeste R-værdien til at øge den termiske komfort og energibesparende potentiale i dit hjem. Ved korrekt isolering af krybekælder, vil du nyde varmere gulve i vintermånederne og lavere energiregninger alle år længe.

Instruktioner

•Tag batt isolering fra emballagen, rul det, og placere den direkte under gulvet bjælker i en krybekælder. Gulv bjælker er typisk træbjælker, der kører parallelt med hinanden ca 16 inches fra hinanden. Disse strukturer understøtter undergulvet og gulvet struktur ovenfor. Rummet mellem disse strukturer er, hvor isolering er installeret.

•Lift batt isolering på plads, begynder på væggen i din krybekælder. Isolering batts er fremstillet i bredder at passe typisk gulvet tværbjælke afstand, så de bør passe stramt mellem strøer. Hvis din isolering har papir på den ene side, skal denne side vende mod boligareal på gulvet ovenfor. Skubbe isoleringen, så den øverste kant er stramt mod undergulvet krydsfiner materiale øverst i rummet mellem strøer. Vær omhyggelig med ikke at overdrevent komprimere isolering som du placerer det mellem strøer, som komprimeret isolering ikke er så effektive.

•Installer isolering sikkert bruge stiv ledning isolering skruer. Wire fasteners, hvilket er omkring 24 inches lang, har en skærpet tip i hver ende. Fastenerne kile isolering op mod gulvet beklædningen ovenfor. Blot trykke på midten af wiren op i isoleringen, og punkterne i wiren vil presse ind i siderne af træ gulv bjælker, sikring af isoleringen. Hvis de skarpe tips af wire skruer ikke wedging korrekt af sig selv, kan du hjælpe dem holde på plads. Tryk på ene skærpet ende i den træ tværbjælke, indtil den er sikker, flex den midterste del op til hold isolering i sted, og tryk derefter på de andre skærpede spidsen ind i siden af tværbjælke på den modsatte side af isoleringen.

•Installer en wire fastener hver 16 til 24 inches at forhindre sagging af isolering, som eventuelle huller mellem isolering og undergulvet vil mindske dens effektivitet. Når du installerer træk batts mellem de samme to gulv bjælker, er det bedst at overlappe dem mindst 12 inches at sikre kontinuitet i isolering.

•Measure den ønskede længde af nogen stykker, der skal skæres, mens du er i en krybekælder. Udskårne stykker mens udenfor, så du kan undgå længere perioder i dårligt ventileret krybekælder. For at skære i stykker, første foranstaltning længde med et målebånd, derefter markere længde på isolering med en markør eller blyant. Ved hjælp af et stykke skrot træ som en lige kant, skære kraftigt og smidigt gennem isoleringen med en hobbykniv. Det kan tage mere end en pass med hobbykniv til at skære helt igennem materialet.

Tips & advarsler

  • Gennemsøgning mellemrum vil typisk har fugtproblemer, der kan forårsage mug, mug og andre farlige forhold inden for isolering. Det er en god ide at installere plastfolie på grund af din krybekælder på samme tid at installere isolering.
  • Glasfiber isolering kan irritere din hud, øjne, hals og lungerne. Det er bedst at bære lange ærmer og bukser, som hånd, øje og åndedrætsværn under arbejdet med dette materiale.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com