En liste over blomster

July 26

En liste over blomster

Haver af alle typer, størrelser og temaer kan drage fordel fra tilsætning af blomster. Den mest succesfulde integration af blomster i en landskabspleje ordning er en, der har til forsøger at bruge den største styrke af den pågældende blomst til at skabe en positiv indvirkning på de omkringliggende elementer i haven eller gården. En omfattende liste over blomster vil tage dig flere timer til at arbejde din vej gennem. En liste af blomster, der opfylder specifikke fælles mål er stadig ikke omfattende, men kan i det mindste give dig en kørende start.

Vand haven blomster

En vandhaven uden mindst én sort af åkande er ikke engang værd at overveje som en sand vandhaven. Det store antal af åkander, hvorfra du kan vælge, er overvældende og den bedste måde at indsnævre listen er at adskille dem efter farve eller hvorvidt de kvalificerer som hårdføre eller tropiske. Farverige hårdføre åkander omfatter arter som Darwin, sumptuosa, pink skønhed og andriana. Levende tropiske åkander værd at tilføje til din vandhaven omfatter Bob Tricket, Dauben, rødbrune skønhed, pink stjerne og Rhonda Kay.

Container blomster

Haver i områder med adgang til lille eller ingen egenskab kan udformes effektivt, ved hjælp af containere. De blomster, der kan hæves med succes i en container tjener til at begrænse dine muligheder betydeligt. Når du vælger blomster til en container haven, ser for at opnå mangfoldighed og forskellige supplerende eller kontrastfyldte kombinationer. En liste af blomster til at overveje for vokser inde i containere omfatter enårige som sweet william, swan river daisy, petunia og geranium. Tilføj i nogle flerårige blomster som columbine, klokke, koral klokker og shasta daisy. Pærer som tulipaner, caladium og krokus giver en følelse af drama på grund af deres usædvanlige former.

Stauder for begyndere

Nybegynder gartner kan ønsker at dykke ned i denne hobby ved at vælge fra en liste af stauder, er let tilgængelige på tværs af geografiske regioner og som har bevist over tid at være lettere at rejse end mange andre arter. Nybegynder haven stauder omfatter en liste over blomster som snigende floks, solrig kant blå veronica, black-eyed Susan, moonbeam coreopsis og lilla solhat.

Blomster til lyssky betingelser

Du bør være på udkig efter en liste over blomster, der kan trives under skyggefulde forhold, hvis din landskab eller haven lider manglende direkte sollys i hele meget af dagen. Blomster, der kan gøre meget godt, når rejst i skyggen omfatter en god portion af stauder, biennaler, etårige planter og blomsterløg. En varieret liste af skygge-elskende blomster omfatter dames kappe, Jacob's ladder, søde violet, Fingerbøl, gul Lærkespore, blå lilyturf, wishbone blomst, træ hyacint og opstandelse lily.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com