Typer af Pool vandfald

July 27

Typer af Pool vandfald

Pool vandfald er en naturligt udseende måde at dekorere din pool. De er som regel lavet af falske rock og er designet til at efterligne virkelige vandfald.

Afsats vandfald

Afsats vandfald har et fremspringende afsats over hvor vandet kaskader som en gennemskinnelige ark til din pool. Nogle skabe en hvid vand effekt, når vandfaldet kolliderer med pool.

Naturlige Rock vandfald

Denne stil er designet til at ligne en rock højen fra hvilke vand siver ud af mindre huller og hælder ud af et større hul i midten af klippen.

Boulder stil vandfald

Boulder stil har falske rocks, som er udhugget til at ligne to eller tre stablede kampesten i stedet for klipperne. Vand falder ud af kampesten på samme måde som både afsats vandfald og naturlige rock vandfald.

Flise vandfald

Denne stil af vandfald er ikke så naturlige som de andre. En mur er bygget af stablede flise og en lille swimmingpool, der er placeret på toppen, som skyder en vand ark svarende til afsats vandfald.

Fakkel vedhæftede filer

Enhver form for pool waterfall kan blive eksotiske natten med fakkel vedhæftede filer. Pool waterfall fakler bruge citronella olie og er temmelig sikkert.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com