Sådan Bered et skur til at flytte

July 27

Afhængigt af dens størrelse og placering, kan afstivet et skur til at flytte være en relativt simpel, hassle-omkostningsfrit opgave. Der er to nøgler til at opnå målet. Først er der stik til sted under den struktur fire hjørner til at optræde som en stabiliserende styrke. Den anden er at have lange træ boards til rådighed, der kan bruges til at understøtte bygningens interiør under flytningen og holde det fra bryder sammen i sig selv.

Instruktioner

•Tag indholdet fra skuret og måle dimensioner af indersiden. Før skuret er flyttet, bør det være tomt for at minimere stress og belastning på det udstyr, der vil flytte det. Derefter, efter måling dimensioner af Tom skuret, sikre mindst fire lange, tunge stykker af træ, der passer til længden og bredde af bygningens interiør.

•Dig en lavvandet kanal rundt om skuret hvis skuret er på et parti, snavs og ikke er på blokke, en platform eller ellers forhøjet fra jorden. Dette er at hjælpe med at forberede skuret for at have donkrafte placeret under de fire hjørner. Bruge en skovl til at grave en cirkel omkring to fod dybt rundt om skuret. Derefter gå tilbage og grave en anden one-fod dybt i hvert hjørne.

•Sæt knægte under hver af de skur hjørner. Dette er at hjælpe med at stabilisere ydersiden. Stikkene skal være stramt placeret helt og holdent i midten af hvert hjørne. Fjerne eller tilføje snavs til området omkring hver jack efter behov hvis områderne er alt for stram eller løs for hver jack til at passe. Eller hvis de er på en anden overflade, såsom asfalt eller beton, bare skub knægte under hjørnerne.

•Sæt længe træ brædder til studs langs dørene, vinduer og andre områder inde i skuret, og også sted seler i figuren "X" på tværs i bunden af strukturen. Klammeparenteserne skal være samme længde som skuret, så de kan nå fra det ene hjørne til det andet. Dette trin sikrer, at skuret bevarer sin form under den flytteprocessen og ikke skjule.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com