Sådan binder du armeringsnet

July 28

Armeringsstål---armeringsjern---bruges til at øge den strukturelle integritet af beton. Anden ingeniører kalder for varierende mængder af armeringsjern til beton armering, men processen med at binde armeringsjern forbliver den samme. Binde forstærkende stål er enkel. Processen omfatter æglæggende armeringsjern i den korrekte position og binde det sammen med ledning. Der er to måder at binde armeringsjern knob. Den traditionelle metode indebærer tænger. Den moderne metode indebærer en armeringsjern slips værktøj. Men knuden forbliver den samme.

Instruktioner

•Lay et stykke armeringsjern vinkelret på tværs af den anden brik. Skær et stykke ledning fra spolen, hvis du bruger tænger. Afhængigt af diameteren af armeringsjern, længden typisk spænder fra 4 til 8 inches. Dobbelt så lang hvis du planlægger at fordoble sløjfer i knuden. Wire slips er forud skårne og har en løkke i hver ende.

• Hold et stykke ledning eller et slips af ene ende. En tomme fra slutningen af wire---forlader en kort hale---lay wire vinkelret på tværs af toppen af den top armeringsjern, der løber vinkelret på tværs af toppen af den anden. Wiren er parallel med den nederste armeringsjern.

Uddelingen wiren eller binde det på plads med tommelfingeren på din svag hånd, at huske den korte hale. Træk den lange ende af wiren under bunden armeringsjern, bringe det op på anden siden og derefter halvdelen wrap det over den øverste armeringsjern. Drop den ledning tilbage ned under bunden armeringsjern på den modsatte side af den første halvdel wrap og bringe det tilbage til halen.

•Twist begge ender af wiren eller binde dem sammen i hånden. Trin på armeringsjern, grab twist med din tænger og trække op eller skub værktøjet armeringsjern slips gennem både loops og trække op med krog. Trække op strammer wire eller slips omkring armeringsjern. Vride tangen eller binde værktøj hen til stramt sikre wiren eller binde. Wire har skarpe spidser. For en sikkerheds skyld, bøje twist ned parallelt med den øverste armeringsjern.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com