Hvorfor er min Golden liguster Brown?

July 29

Golden liguster (Ligustrum x vicaryi) er en kompakt, attraktive busk ønskeligt for sin lille, lyse gule blade. I skyggen dreje bladene lysegrøn. Derfor anbefales fuld sollys eksponering for denne plante. Golden liguster vokser bedst i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5-8 og når en maksimal højde på 12 fod, med en maksimal bredde på 10 fødder.

Sygdomme

Anthracnose er en svampesygdom, der inficerer træ af busk, i sidste ende at afskære levering af næringsstoffer til anlægget. Bladene Drej lysegrøn-- og derefter brun--fra en mangel på mineraler. Tid falder de fra anlægget. Kvist blight er en anden svampesygdom, men denne ene inficerer løv--især nye blade. Inficerede blade kan ikke åbne, eller de kan blive hæmmet. Ofte, vises de uudviklede og brun. Den bedste måde at undgå svampesygdomme er at plante din liguster i godt afdrypning jord og giver det masser af plads til luft kan cirkulere omkring planten. Svampedræbende sprays kan hjælpe med at forhindre kvist blight, men den svamp, der forårsager anthracnose bor i jorden.

Skadedyr

Den lilla soegeren burrows ind i skoven af syrener og privets, afbryde strømmen af næringsstoffer til blade af planten. Bladene bliver brune og visner. Mider også inficere liguster buske. Liguster mide er især ganske skadeligt. Disse små bugs suge saft fra bladene, forårsager hæmmet vækst, curling og brunfarvning. Insekticider kan være effektiv mod både mider og kedeligt insekter, men kun hvis anvendt efter anvisningerne på pakken. Tilladte insekticider varierer efter stat, så tjek med din lokale Havecenter.

Miljøhensyn

Alt for våd jord kan være dødbringende for golden liguster. Overskydende vand i jorden får rødderne til at rådne, alvorligt begrænser indtaget af vand og næringsstoffer. Svampe, der lever i vandet kan også angribe rødderne. Selv om der kan være en masse vand i jorden, er det ikke at nå fabrikken. De første symptomer visnen og brunfarvning af bladene. Ødem er et problem forårsaget af for meget indtag af vand. Dette sker, når der er en lang periode med cool, vådt eller fugtigt vejr. Bladene udvikle vand mættet bump, der bliver brune. Anlægget vil tilbagesøge ødem, når betingelser tørre op. Planter kan også gendanne fra root rot, hvis skaden er ikke omfattende eller er begrænset til blot en del af anlægget.

Klipning

Ligustrum planter dyrkes ofte som hække på grund af deres kompakte, tætte løv. Mange hjem gartnere vride deres hække--afskåret nye vækst--for at forme løvet i en pæn form. Desværre, klipning gyldne liguster planter vil høj grad forringe kvaliteten af den gule blade, ifølge webstedet Missouri botanisk have. Det er bedst at lade denne plante udvikle i sin naturlige form.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com