Kan du klippe roser Off en Rose Bush?

July 30

Kan du klippe roser Off en Rose Bush?

Roser tolerere en masse blomst fjernelse i hele vækstsæsonen. Trimning væk blomsterne korrekt selv bidrager til at fremme frisk blomstrer på de fleste sorter. Der er mange grunde til at fjerne rose blomster fra bushen, og ikke alle er på grund af vedligeholdelse. Med rette rose fjernelse, kan du bringe din have indendørs eller endda vokse en ny plante.

Deadheading

Deadheading er den simpleste form af rose blomst fjernelse. Beskæring væk den gamle visne blomstrer forbedre mere end udseendet af rosenhæk. Når Blomsterne visner, begynder anlægget at producere frø. Frøproduktion bruger energi og signaler rosenhæk at den blomstrende periode er overstået. På mange rose sorter tilskynder afskære den døde blomstrer før frø form bush at indstille en anden flush af blomster i et andet forsøg på at form frø. For at deadhead, cut off brugt blomsten tilbage til en fem-folder klynge på blomst stænglen.

Afskårne blomster

Du kan også fjerne roser på toppen af bloom til at vise i afskårne blomsterarrangementer i hjemmet. Vælg rosenknopper, der lige er begyndt at åbne fordi disse overleve længere i vasen. Roser, der er fuldt åbne hurtigt visner og begynde at droppe kronblade engang fjernet fra rosenhæk. For at tilskynde storblomstrede for afskårne blomster, knivspids off enhver side blomsterknopper der danner langs stilken og efterlade kun en enkelt knop på spidsen af stænglen. Gøre din skåret i en 45 graders vinkel i ¼ tommer af et blad. Skære for tæt på bladet skader opløbet og kan forebygge fremtidige blomstrer på at stilken.

Rose stiklinger

Blomstrende stængler er også det bedste valg for at tage stiklinger steg formeringsmateriale. Når ordentligt forberedt og plantet, vokser stilken ind i en ny rosenhæk. Vælg stængler med en sund men fading blomst, der også har mindst fem noder, som ligner knopper på stilk. Fjern blomsten fra stilken og strimler off alle blade på bunden tredje af skæring. Belægning i bunden af stænglen med en rode hormon tilskynder stilken til at danne sin egen rodsystem hurtigere. Efter stilken er forberedt, plante den i en fugtig, veldrænet potning mix og holde det vandes indtil det begynder at rod og sat på ny vækst.

Skærende værktøjer

De rigtige værktøjer er afgørende, uanset om du skære rose blomster til vedligeholdelse, buketter eller formering. Bruge bypass sakse i stedet for typografien ambolt. Bypass sakse har to sharped knive, der skærer sig gennem steg stilken, så de ikke knuse stilken, som de mere almindelige ambolt sakse gør. Holde din sakse ren for at forhindre spredning af sygdomme og skadedyr blandt dine roser. Dyp sakse i en sterilisering løsning, som én del blegemiddel blandet med ni dele vand. Slid kraftige handsker som du beskære, da de fleste roser har skarpe torne. Hvis du er gennemskæring roser for formering eller buketter, tage en spand fyldt med varmt vand. Straks sted snit stænglerne i vandet, så de ikke dehydrere som du er færdig med dit arbejde i haven.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com