Sådan damp en madras

September 24

Sådan damp en madras

Uanset om du donere din madras eller blot ønsker at fjerne lugt og bakterier fra din nuværende madras, dampende denne vare hjælper med at fjerne uønsket lugt og bakterier. Damprensning ikke kun fjerner lugte, men også dræber germsa, der forårsager sygdom, samt mider, væggelus og andre små skadedyr. Madras Damprensning skal gøres omhyggeligt for at sikre skimmel vokser på fugtige tekstiler.

Instruktioner

•Anbring madras så det hælder mod en væg. Ikke steam clean en madras mens det ligger vandret på sin sengeramme eller gulv.

•Drej på damp renere og vente på steam skal produceres. Test for det korrekte beløb af damp ved at køre damperen på tværs af et lagen. Hvis arket er gennemblødt med vand efter en hurtig run-over, reducere mængden af damp produceret af renere. Hvis arket er temmelig tørt, øge mængden af damp produceret. Ønskede ark til at være lidt fugtigt.

•Flyt damprenser over madrassen langsomt i en vandret eller lodret måde, alt efter hvad der er mere komfortabel, i en venstre mod højre eller up-and-down bevægelse. Fortsætte med at bruge den samme bevægelse i hele den rensning oparbejde for at sikre den dybeste ren muligt. For eksempel, hvis du rense madras med en venstre mod højre-bevægelse ikke skifte til en up-and-down bevægelse halvvejs gennem den rensning oparbejde.

•Drej madrassen og rense den modsatte side. Dette er meget vigtigt, hvis du donere madrassen eller du har lige købt en brugt madras, da dette sikrer alle bakterier og støv mider er fjernet eller aflivet.

•Tag overskydende fugt fra madrassen ved hjælp af en vand-safe støvsuger, såsom en shop vac, på begge sider af madrassen.

•Sæt en fan lige foran madrassen. Meldug kan hurtigt udvikle sig på en fugtig madras; boksen fan fremskynder tørringsprocessen, hvilket reducerer risikoen for mug vækst. Tillad fan til at tørre den ene side af madrassen i 30 minutter før du tænder over madras til at tørre anden siden. Gentag denne cyklus af 30 minutters tørring til hver side indtil hele madrassen er tørt.

Tips & advarsler

  • For ekstreme lugte eller pletter, manuelt rydde madrassen ved hjælp af et stof renere og en svamp på madras før ved hjælp af en damper. Krat pletter i en cirkulær bevægelse i to minutter.
  • Steder med høj luftfugtighed kan kræve længere tørretider foran ventilator, luft fugt kan forhindre madrassen i tørring effektivt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com