Hvordan til at fjerne alger fra glasfiber paneler

August 2

Alger kan forekomme hvor som helst hvor fugt er til stede. Men generelt fundet i damme, swimmingpools og andre forekomster af vand, alger også danne på tagene og andre dele af bygninger, hvor fugt står. Hvis alger har dannet på glasfiber paneler omkring dit hjem, drivhus eller pool, fjerne dem så hurtigt som muligt at forhindre spredning. Heldigvis, glasfiber ikke absorbere alger sporer, så du kan bruge rengøring husholdningsprodukter til at fjerne.

Instruktioner

Anslag dysefastgørelsen pensel over toppen af alger vokser på panelet, ved hjælp af en blød børste. Brug børsten til at trække rødderne fri samt.

•Pick op alger med et stykke køkkenrulle og bortskaffes i en plasticpose til at holde sporerne, som indeholdt som muligt. Gentag tandbørstning proces i hvert område, hvor alger har dannet på panelerne.

•Kontrollér, en blanding af flydende klor blegemiddel og vand. Clemson University anbefaler 3 dele klor blegemiddel og 1 del vand til at slippe af alger, der har allerede dannet.

•Spray klor blegemiddel blandingen direkte på området i panelet glasfiber hvor algerne blev fjernet. Tørre kraftigt med en blød klud til at fjerne pletter venstre af alger.

•Begin en regelmæssig sprøjtning tidsplan for din glasfiber paneler til at holde alger fra en reform. Clemson University anbefaler en blegemiddel blandingen, der er 1 del blegemiddel og 9 dele vand, derefter sprøjtning området hele Glasfiber en gang om året for at hæmme væksten af alger.

Tips & advarsler

  • Når du bruger klor blegemiddel omkring planter, herunder græs, pas på det ikke drypper på planterne. Klor blegemiddel vil dræbe de fleste planter,

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com