Oplysninger om birketræ

August 3

Oplysninger om birketræ

Birketræ betragtes som en prydplante træ. Dette betyder, at træet enten producerer blomster, duft eller frugt, kræver vedligeholdelse eller besidder særlige kendetegn. Disse attributter gøre prydplanter fælles Tilføjelser til haver. For at imødekomme kravene fra dens ornamentale status, kræver birketræer årlige raking i deres blade. Birch tree funktioner karakteristiske bark og et elegant udseende.

Habitat/arter

Over 40 arter af birketræ trives på den nordlige halvkugle, herunder hvid Birk, sølv Birk, sort Birk, floden Birk og gul birk. Træet blomstrer fra plantning zoner 1-10, der spænder fra Alaska til Texas. Det betyder, at træet har en høj kolde tolerance da zone 1 besidder en gennemsnitlig lav temperatur på-50 grader F. Træet tilpasser sig meget godt som zone 10 har en gennemsnitlig lav temperatur på 40 grader F. Mange arter af birk trives inden for det samme område i den østlige halvkugle. De fleste arter lever i køligere klimaer som Pennsylvania, Canada og Minnesota.

Karakteristika

Birketræ har afskallende bark i forskellige farver fra rød til hvid. Tabet af for meget bark dræber et birketræ. Hvis det ikke skræl, er derefter træ bark tekstureret, ligesom den stribede birketræ grønne og hvide bark. Birketræer generelt vokser tynd og høj, ser gerne en yndefuld ballerina. Det kan have en stilk eller mange og nå 50 til 80 fod i højden. Rive dråbeformede bladene bliver gule i efteråret før træet falder dens blade til at forberede sig på vinteren. Birch tree bor generelt omkring 50 år, selvom nogle arter som hvid Birk lever kun 20 år. Det foretrækker fugtig jord for sin lavvandede rodsystem.

Bruger

Birketræer, med hjælp fra mennesker, er forvandlet til papir, dermed den almindelige betegnelse for papir birch, tilhører hvid birk. Birk træ træ der bruges til at lave møbler og brændstof for brændeovne. Sap gør candy, sirup og Birk øl. Native American brugte barken af birk, især hvidbirk, kanoer, wigwam belægninger, jagt og fiskeri gear, musikinstrumenter, dekorative fans, slæder, legetøj, containere og Perlebroderi.

Reproduktion

Mandlige og kvindelige rakler, blomst og frø af træet, vokse på det samme træ. De mandlige rakler begynder at vokse i slutningen af efteråret. Den kvindelige caterpillar-formet rakler blomstrer i foråret. Vinden bærer pollen på vinden til at befrugte andre træer. Catkin tørrer i sensommeren til tidlige efterår. Vinden, fugle og andre vilde dyr bærer den vingede, papirtynde, insekt-lignende frø til sin nye hvilested, hvor det forhåbentlig, spirer.

Allergi

Landscapers gerne bruge birketræ på grund af dens usædvanlige tekstur, visuelle udseende og vokse-overalt tilpasningsevne. Dette sætter birketræ i baghaven i mange hjem. Desværre, birketræ producerer pollen, der skilte allergiske reaktioner. Allergikere bekæmpe træets pollen med antihistaminer og undgåelse af træet. Halvfjerds-fem procent af folk med en Birk allergi lider også af oral allergi syndrom. Et kemikalie, svarende til Birk pollen, produceret i friske frugter, nødder og grøntsager som solsikkefrø, agurker og bananer opildner til kløe, brænding og klumper i munden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com