Hvordan at rengøre læder tøj

August 4

Rengøring lædertøj, bukser, jakker og støvler, er ikke som at kaste en standard par jeans i vask. På grund af den høje kvalitet af læder beklædning samt læders følsomme karakter til vask er der sluttet måder at gå om behandling og rengøring lædertøj uden at beskadige udseendet af læder.

Instruktioner

•Præ-treat lædertøj ved at køre en blød pensel over alle farvede områder af personer med behov for behandling. Der er ingen grund til at køre denne børste over helhed tøj pågældende, men snarere, at pre behandle pletter og andre områder brug for grundig rengøring. Gøre det indtil pletten begynder at falme eller sletter helt, og sørg for at gnide i bløde strøg.

•Opret en blanding af sæbe og vand, og sørg for sæbe er mild, for ikke at skade læderet bliver behandlet. Sæbe en blød klud i væsken, vride det og dup dugen på tværs af helhed af tøj. Ikke gnide eller tørre, da dette kan yderligere pletten upåvirket områder. DAB så ofte som nødvendigt at rense hele området.

•DAB tøj tør med en blød tør klud, og sørg for at tørre i hele området, som vand kan beskadige læder. Når tøjet er rene og tørre, hænge tøj i et tørt rum med ingen luft aktuelle. Et vaskerum med udluftningsanordning ud, ville være en ideel plads til dette, især hvis aircondition på værelset er indstillet til en behagelige omgivelser, mellem 75 og 85 grader.

•Applicer særlige læder balsam til tøj, hvis læderet kræver yderligere behandling. Dette omfatter enhver resterende pletter eller slid på læder. Denne balsam kan købes på de fleste store varehuse og sko forhandlere, og bør anvendes som instrueret af vejledningen på beholderen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com