Sådan hånd vandplanter

August 7

Sådan hånd vandplanter

Vanding i hånden er en nødvendighed for mange gartnere, når en omfattende drypvanding system ikke er tilgængelig. Selv hvis en drypvanding system er på plads for en del af haven, vil uundgåeligt der fjerntliggende planter og container planter, ikke der på dryp-system. Du kan vand med en slange, en vandkande eller spande.

Instruktioner

•Kapacitet hånden om morgenen eller om aftenen når vejret er stadig cool. Dæmpe bladene let men koncentrere programmet vand i bunden af planterne.

•Kapacitet ved middagstid eller under varmen i dag kun når det er uundgåelig. Sættetid kun jorden omkring bunden af planten, være omhyggelig med ikke at få vand på bladene. Vandet kan fungerer som et forstørrelsesglas for solen og brænde og beskadige bladene.

•Hold en slange nær jorden i bunden af anlægget. Sæt slangen på en soaker eller drys indstilling og tillade vand at sive ned i jorden rundt omkring bunden af planten. Holde slangen på plads, indtil jorden fra området under spidsen af baldakinen i bunden af stammen er mættet.

•Kapacitet enårige, græsplæner og græs til en dybde på 12 inches. Stauder og buske har brug for vand i en dybde af 12-24 inches, mens træer kræver vand så dybt som 36 inches. Mængden af vand skal suge jorden afhænger af jordtype. De fleste jordtyper kræver en anvendelse af 1 til 2 inches af vand i blød 6 inches af jord. Kræver 2 til 4 inches af vand til vand i en dybde af 12 inches.

•Brug 5-gallon spande til at anvende en masse vand hurtigt en busk eller træ, der er uden for rækkevidde af en slange. Vippe spanden langsomt, gradvist hælder vandet over området. Anvende vandet kun så hurtigt, som jorden kan absorbere det. Hvis vandet begynder at løbe væk fra bunden af anlægget, vent et øjeblik før du anvender mere vand.

•Kapacitet potteplanter når toppen af jorden føles tør at røre. Anvende vand med en slange eller vandkande indtil jorden er jævnt fugtig hele vejen gennem puljen og vandet begynder at sive ud af drænhuller i bunden.

Tips & advarsler

  • Hvis en busk eller et træ er for langt væk fra en vandkilde bruge et par 5-gallon spande og en trillebør til at få vandet til de unge træer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com