Hvordan man opbygger en udendørs Brick BBQ

August 7

Hvordan man opbygger en udendørs Brick BBQ

Udendørs brick Grill er perfekt til madlavning velsmagende fødevarer, såsom bøffer, kylling og fisk og skaldyr, samtidig med at tilføje stemning til baghaven. Mursten Grill er forholdsvis enkelt at sætte sammen. Købe mursten og de nødvendige værktøjer til enhver hardware levering butik. Når grillen er bygget og i sted, varmelegemet bruges til at koge maden vil være det sidste, tilføjede. Varmelegemet kan være enten træ eller kul.

Instruktioner

At skabe grundlaget

•Indstil en placering for hvor grillen skal bygges. Bygge grill tæt på en høj struktur til at reducere mængden af vinden rammer grillen.

•Measure ud af en 3 fod af 4 fod afsnittet Brug af målebåndet. Markere området ved hjælp af spray maling af enhver farve.

•Dig ud af det målte område ene fod dyb, ved hjælp af en skovl til at fjerne græs, grus eller snavs fra området. Indsætte hvert træ planke, så det at trykke på fast mod sidevæggene af hullet. Hver 3-mund planke bør være egnet til 3-fods længde af hullet, og hver 4-fods planke bør være egnet til 4-fods længde af hullet. Hammer planker i ved hjælp af en gummihammer, hvis nødvendigt. Indsæt alle fire planker på en måde, der ville skabe et kvadrat i hullet.

•Pour cement blandes i en trillebør og tilsæt vand. Churn mix og vand ved hjælp af skovl, indtil en glat konsistens er oprettet.

•Pour cement blandes ind i pit i mellem træplanker. Bruge cement rake til at skabe en glat, selv base. Tillad base til tørre i 24 timer, således at cementen vil hærde i beton danner bunden af mursten grill.

At skabe mursten grill

•Kontrollér en batch af mørtel ved hjælp af mørtel blanding, vand, trillebør og skovl. Dette parti af mørtel skal bruges til at holde murstenene sammen.

•Indstil en enkelt lag af sten langs kanten af den konkrete base danner en tre-sidet åbne firkantede lag af mursten. Lade forsiden af grill uden mursten, så varmelegemet kan placeres inde i grillen.

•Sæt mørtel på murske, som er et metal værktøj, der bruges til at placere mørtel på murstenene. Løfte hver mursten fra base og sted mørtel under mursten. Fastsat af mursten. Mørtel bør være jævnt fordelt på hele mursten.

•Applicer mørtel på toppen af det første sæt af mursten. Angive en mursten ad gangen ned oven på det første lag af mursten, starter i den ene ende af grillen. Fortsætte med at placere klodser oven på anden række, omslutter hver mursten i mørtel til at skabe en solid struktur. Tør mørtel fra siderne af mursten hver tre rækker med murske at forhindre mørtel i at glide ned langs siden af Grill i en proces kaldet peger. Gentag denne proces, indtil grillen er omkring fire fod høje. Ialt ca. 100 mursten vil blive brugt.

•Tillad mørtel til at hærde natten over, holder stenene sammen på plads. Sted madlavning risten over toppen af mursten grill. Hold madlavning risten adskilt fra grillen, så det kan let rengøres. Madlavning risten kan være af enhver metal type, såsom rustfrit stål. Sted varmeelement, som træ eller kul, under grillen. Antænde varmeelement oven på den konkrete base.

Tips & advarsler

  • Efter brug af cement eller mørtel blander, ren er alle værktøjer ud med løb vand for at forhindre oprustning og korrosion af værktøjerne.
  • Bær beskyttende tøj mens bygning barbecue, såsom handsker og eyeware.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com