Sådan hæves peber planter

August 7

Hvis du har nogen sinde set og/eller nydt chili peber, du sikkert forstå deres appel, som peberfrugter kan kommer i alle former, størrelser og farver og deres varianter kan variere fra meget søde til ekstremt varme. Selv om det kan synes som en vanskelig opgave, kan at hæve din egen peber planter være gjort i dit hjem. Efter peber frø er plantet (tilsåede), du vil være på vej til raising og nyder dine egne hjemmeavlede chili planter.

Instruktioner

•Wait indtil chili frø er spiret (brudt gennem jordoverfladen) og derefter placere din peber planter i et sydvendt vindue til at modtage optimal lys. Du kan også anbringe en lille, 15-watt fluorescerende pære 1 til 2 inches fra toppen af planterne for at give dem et par ekstra timer af lys om natten og hjælpe med at holde dem varme.

•Overvåg fugtigheden i jorden således, at det er fugtigt at røre ved, men ikke for vandlidende. Vand er afgørende under vækstprocessen.

•Transplant sætteplante (spirende plante), efter at den har to slags blade, at en plante pot, der er mindst 4 inches i diameter. For at gøre dette, blidt vand planten et par timer før du planlægger at flytte det og derefter placere fingrene på begge sider af de vigtigste stilk, så du kan fange det, som du trykker på bunden af puljen. Efter fjernelse, placere planten i en større potte og udfylde hullerne med nye jord.

•Fertilize sætteplante, hvis det foretrækkes, med en afbalanceret nitrogen, phosphor og kalium (NPK) niveau, som én der indeholder fisk, knogler og blod måltid. Følg anvisningerne på pakken til fodring af dine indendørs planter.

•Flyt peber planter udenfor når de er modnet, og efter den sidste frost er passeret. Modenhed kan være mellem 70 og 90 dage eller mere, afhængigt af peber arter du voksende. Finde et sted, der modtager fuld sol og placere planter i en have, der har masser af kompost, staldgødning og en generel gødning. En generel vejledning er at arrangere frøplanter 18 til 24 inches fra hinanden og i rækker, der er 24 til 36 inches fra hinanden.

•Tilføj barkflis omkring planterne for at afskrække ukrudt og holde i fugt som din peber vokse.

Tips & advarsler

  • Kan ikke håndtere den spirende peber planter, fordi de er meget følsomme indendørs på stadiet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com