Busk anbefaling til skyggefulde områder

August 8

Busk anbefaling til skyggefulde områder

Mens mange buske har brug for solskin til at udføre bedst, andre trives i skygge, producerer små, duftende, pastelfarvede blomster, og nogle har farverige bær eller brogede blade. Stedsegrønne og løvfældende buske vokse i skygge.

Løvfældende buske for Dappled skygge

Hortensia, Carolina Allehånde (Calycanthus) og amerikanske tranebær bush (Viburnum trilobum), som producerer røde bær elskede af fugle, blomst voldsomt i lys skygge. Witch hazel, som kan vokse ind i en 12 af 12 fod træ, blomstrer på nøgne grene i slutningen af vinteren med duftende gule eller kobber blomster.

Stedsegrønne buske for Dappled skygge

Sød box (Sarcococca spp.) blomstrer i slutningen af vinteren, Rhododendron og Azalea blomstrer i foråret, og kameliaer blomstrer i slutningen af vinteren og det tidlige forår. Derudover kan kameliaer beskæres for at danne små træer. Brogede boks Gedeblad (Lonicera nitida citron skønhed) tilføjer et stænk af guld i skygge. Blåbær og tyttebær producere spiselige frugter.

Løvfældende buske til fuld skygge

Shrubby Hypericums, serviceberry (Bærmispel) og gyldne endivie europæiske tranebær bush (Viburnum opulus Aureum) blomst og producerer bær i skygge.

Stedsegrønne buske til fuld skygge

Japansk kristtorn (Ilex crenata) og boxwood vokse mere ranglede i skygge. Viburnum davidii, Osmanthus burkwoodii og Oregon drue, som har holly-lignende blade, der farves røde i efteråret og gule blomster, der feed kolibrier, er andre pålidelige valg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com