I hvilke stater kirsebær træer vokse?

August 8

I hvilke stater kirsebær træer vokse?

Flere arter af kirsebærtræer rapporteringskrav fra Rosenfamilien vokser vildt på tværs af USA. Deres sortiment omfatter mange stater, der dækker forskellige store dele af nationen. Disse alle kirsebærtræer producere en frugt kaldet en drupe, byder på en sten-lignende kerne, der besidder træets frø.

PIN kirsebær

PIN kirsebær (Prunus pensylvanica) har kælenavne som Hæg og brand cherry, refererer til værdien af frugt som føde til fugle og den evne af denne art til at kolonisere områder hærget af skovbrande. PIN kirsebær vokser til 30 fod høj, noterer sig den "nationale Audubon Society Field Guide til træer." PIN kirsebær vokser hele New England og New York State, New Jersey, Pennsylvania, vestlige Maryland, dele af Virginia og West Virginia og syd til det østlige Tennessee, vestlige North Carolina og det nordlige Georgia. I den vestlige del af sortimentet opstår pin cherry i Ohio, Michigan, Minnesota, Wisconsin, northern Iowa, nordlige indiske, nordlige Illinois og i de yderste vestlige dele af Dakota territoriet.

Bitre kirsebær

Bitre kirsebær (Prunus emarginata) tager form af en stor busk eller lille træ i dele af Far West. Bitre kirsebær typisk danner krat langs vandløb og våde bjergskråninger, rapporterer United States Department of Agriculture. Frugten har en bitter smag, men er egnet til fremstilling af syltetøj. Bitre kirsebær østlige sortiment omfatter vestlige stater som Montana, Wyoming, New Mexico, Arizona, Utah, Nevada og Idaho. Bitre kirsebær vokser også flittigt gennem Californien, Oregon og Washington State.

Carolina Laurelcherry

Carolina laurelcherry (Prunus caroliniana) er en lille kirsebærtræ arter af Atlantic kystsletten, Florida Panhandle og dele af Gulf Coast. Denne stedsegrønne cherry kan vokse mellem 12 og 36 fod høje og producerer stilke af creme hvide blomster i den sene vinter eller det tidlige forår. Carolina laurelcherry vokser indfødte til Carolina coastal plain regionen i Syd Georgien og nordlige Florida. Derfra udvider sortimentet Vesten gennem det sydlige dele af Alabama og Mississippi, med de vestlige ender i ekstreme sydlige Louisiana og øst Texas.

Sort kirsebær

Sort kirsebær (Prunus serotina) har en bred vifte på tværs af øst og dele af sydvestlige i Amerika. Træ, kunne vokse til højder så meget som 90 fødder, producerer duftende hængende klynger af blomster sammen med spiselige lilla sorte frugter. Sort kirsebær vokser på tværs af hele nordøst, med undtagelse af northern Maine. Træet opstår alle gennem de østlige stater, med det sydlige område ender på centrale områder i Florida. Black cherry har en kontinuerlig række gennem øst til Minnesota og vestlige regioner af Iowa, Kansas, Oklahoma og Texas. I sydvest vokser sorte kirsebær sporadisk gennem højereliggende af New Mexico og Arizona.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com