Hvordan at køle bassinvandet

August 8

Hvordan at køle bassinvandet

Om sommeren tilbyder måneder swimmingpools et middel til at undslippe varmen og holde sig kold. Desværre, pool vand ofte varmer til et ubehageligt niveau. Den mest almindelige måde at sænke pool vandtemperatur og holde svømmere cool indebærer beluftere, enheder, der skubber vand op i luften, hvor det er afkølet ved fordampning, igen ind i puljen, og køler poolen. De fleste beluftere, herunder typen springvand, skrue direkte ind i eksisterende pool returnere linjer og udnytte vandet flyde fra den pool pumpe til at fungere.

Instruktioner

•Drej off pool udstyr herunder filter og pumpe. Skru jet hoved eller væg montering, der dækker den pool returslangen og fjerne den.

•Skru en perlator, som et springvand i returslangen. Sikre perlator er holdt fast på plads men ikke stramme enheden eller revner kan opstå.

•Drej på pool udstyr. Justere den perlator flow indstilling til det ønskede niveau. Typisk åbne flow ventil forårsager mere vand til at blive udsat for luft, der afkøler resten af bassinvandet hurtigere. Køre poolen med perlator knyttet ofte, især om natten. Kører perlator om natten, når temperaturen er på deres fedeste, reducerer dramatisk dagtimerne temperaturen i poolen.

Tips & advarsler

  • Installere mere end én beluftningsanordningen, hvis din pool indeholder mere end én returslangen for endnu mere køling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com