Hvad er forskellen mellem Blacktop & asfalt?

August 9

Hvad er forskellen mellem Blacktop & asfalt?

Blacktop og asfalt er ord, der typisk anvendes synonymt. Asfalt og blacktop bruges almindeligvis, når der henvises til stoffer, der anvendes til efterbehandling veje og indkørsler.

Komponenter

Asfalt er lavet ved at blande samlet med bitumen, et stof fundet i råolie og andre naturlige aflejringer. Samlede refererer til sten og sand. Blacktop er lavet på samme måde, men typisk begynder med flydende asfalt blandes med ekstra smæk. Når disse to stoffer er lavet, er de opvarmet. Når stofferne køle af, de hærde og forblive på plads i mange år.

Bruger

Asfalt bruges primært til at dække veje. Det er komprimeret med en damptromle gør det glatte, solide og vandafvisende. Blacktop er mere almindeligt anvendt til indkørsler og legepladser.

Detaljer

De fleste mennesker mener asfalt og blacktop at være det samme. Disse to elementer er grundlæggende identiske; men blacktop almindeligt refererer til beboelse indkørsler; der henviser til, at asfalt er mere almindeligt anvendt til kommercielle formål, såsom veje, banerne og parkeringspladser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com