Forsyninger behov for overlevelse

August 11

Forsyninger behov for overlevelse

Ethvert hjem beliggende i et område, der er tilbøjelige til at have en naturkatastrofe eller en menneskeskabt katastrofe bør have en overlevelse levere kit forberedt i god tid. Disse typer af nødsituationer kunne være orkaner, oversvømmelser, brande, tornadoer eller jordskælv. Din faktiske overlevelse efter en nødsituation kunne afhænge af dine leverancer. Det kan ikke være muligt at få disse elementer, når en nødsituation opstår. Det er kraftigt antydet, at du har alle de forsyninger behov for overlevelse før tid.

Organisere overlevelse forsyninger

Der er visse overlevelse elementer, der er meget vigtigt at have, så hold dem bekvemme steder, hvor du kan få hurtigt og nemt. Du kan have til at fange disse ting og gå, hvis du bliver bedt om at evakuere. Sætte disse ting i store containere, der kan flyttes, herunder rygsække, trashcans, plast eller pap opbevaringskasser, duffel tasker og lignende. Nogle emner, som generatorer, bruges kun, hvis du opholder dig i dit hjem. Holde det i arbejdsduelig tilstand, i et godt ventileret område og en beliggenhed tilgængelige i dårligt vejr. Sørg for at du har nok brændstof til at vare flere dage.

Væsentlige overlevelse forsyninger

Lave du har nok overlevelse forsyninger til sidst hver person mindst 3 dage. Elementet vigtigste overlevelse er vand; holde på minimum én gallon for hver person for hver dag. Købe vand på flaske eller bruge mad-grade vandbeholdere. Hvis du opholder dig i dit hus i nødsituationen, skal du sørge for at fylde alle badekar og andre beholdere med vand du kan bruge til sanitet eller madlavning. Holde en forsyning af nonperishable fødevarer. Dette inkluderer emballerede, konserves varer og eventuelle særlige fødevarebehov til babyer eller ældre. Undgå salt fødevarer og dem, der har brug for vand. Pack en dåseåbner, madlavning værktøjer, papirhåndklæder og plader sammen med plast sølvtøj. Gør du huske jeres pet's overlevelse forsyninger også.

Andre overlevelse forsyninger

Sammensætte en førstehjælpskasse og glem ikke nogen særlige receptpligtig medicin til mennesker og kæledyr. Samle tøj, sengetøj og sanitet punkter. Overveje vejret (våde, kolde eller varme) og pakke en ændring af tøj og sko for hver person. Pack soveposer, tæpper og puder for hver person. Bringe toiletartikler såsom sæbe, toiletpapir, feminine forsyninger, desinfektionsmidler og bleer. Indsamle yderligere forsyninger herunder lommelygter, batteridrevet radioer og tv, celle eller satellit telefoner, ekstra batterier til alt, vandtæt kampe, kontanter, en værktøjskasse, fløjte, kompas, signal flare, maps, kølere (til opbevaring af mad og is), personlige rekorder og dokumenter, samt anden form for underholdning (bøger og spil).


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com