Hvordan landskabet omkring verandaen på en Ranch stil hus

August 11

Hvordan landskabet omkring verandaen på en Ranch stil hus

Ranch huse er kendetegnet ved en enkelt-gulv layout og en lav taghældning. De har tendens til at have store terrasser i baghaven i stedet for fremtrædende front veranda. Hvis din ranch stil hus har en kedelig eller uimponerende verandaen, kan du camouflere det og sætte fut i dit hjem med kreative og smukke landskabspleje facade. At vælge blomster, kan buske og træer, som blomstrer på forskellige tidspunkter af året oprette en skiftende palet af farver i hele vækstsæsonen.

Instruktioner

•Soften hjørner af våbenhuset ved at plante stedsegrønne buske i hvert hjørne. Fordelen ved evergreens er, at de bevarer deres udseende året rundt, at forhindre dit hjem fra søger golde om vinteren.

•Lay en gangbro af sten, mursten eller cement fra gaden eller indkørsel til verandaen. Hvis du gør dette første gang, kan du derefter tilføje blomsterbede og andre beplantninger omkring gangbro over tid.

•Dig op på plænen foran verandaen og omkring de evergreens, der du plantet på hjørnerne af våbenhuset. Erstatte plænen i dette område med rige muld og kompost. Plante din yndlings blomster på dette område. Plant høje voksende blomster mod bagsiden og bunddække mod forsiden.

•Sæt blomsterkasser på rækværk af din veranda. Plant klatring planter og ivy i boksene blomst og tillade dem at vokse ned indlæg og gelændere. Dette vil gøre din front veranda ser mindre skarp og mere indbydende.

Tips & advarsler

  • Pas på hvor du får din muldlag. Nogle billige topsoils er fuld af ukrudtsfrø og vil give dig en masse besvær.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com