Hvad der forårsager en Toilet Tank til for meget og flyde Over toppen af tanken?

August 14

Mens indersiden af en toilet tank kan ligne en Rube Goldberg-type opfindelse, spiller hvert stykke en vigtig rolle i den korrekte drift af toilettet. Hvis man ser inde i tanken, vil du se en float på en afrundet tyk ledning eller skaft, en kæde, flush ventil, stopgarn eller bold, et overløb rør, refill tube og en løftestang. I nye toiletter, der er sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tanken fra overfyldte, men dele kan mislykkes og tilsæt vand hvor du ikke vil have det.

Hvordan toiletter arbejde

Når toilettet er brugt og den flush håndtag skubbet eller trukket, aktiverer en kæde flush ventil og stopgarn, der enten åbne eller løfte til at udsætte decharge tube. Rent vand fra tank efterlader via decharge tube og cykler gennem kanaler ind i toiletkummen derefter ned gennem hullet i toilettet, der munder ud i kloakledninger. Som vandstanden i tanken falder, falder float så godt. Når tanken er tom, stopgarn eller bolden lukker over decharge røret, og vandet begynder at fylde tanken. Når den relevante forudindstillet niveau er nået, slukker flyde vand ventilen.

Overløb

Ældre toiletter har float suspenderet på en stærk tråd. Nyere toiletter har float ridning på en aksel. Overløb ventilen er beregnet til at tage overløb fra tank, hvis vandet ikke lukke ned, hvilket er grunden til dit toilet kan hele tiden køre. Løbende toiletter kræve normalt bare en float justering så float lukker for vandet før. Toiletter, der overflow har en float, der ikke fungerer ordentligt i kombination med en dårligt fungerende overløb ventil.

For meget vand

En anden årsag til en susende tank er, at vandet kommer hurtigt og hårdt, overvældende float og overløb ventilen. Du kan løse dette, skrue ned vandventil bag på toilettet. Drej ventilen med uret for at lukke den ud og derefter åbne det gradvist indtil vandstrømmen er rimelig.

DIY reparation

En vandlidende float kan også gå på kompromis på toilettet funktion, især hvis overløb rør er én, der ligger lige ved eller i nærheden af højden af tanken. Check din lokale hardware eller hjem forbedring butikker for en billig kit til at udskifte komponenter inde i dit toilet. De fleste nyere kits kommer med en kombination af fyld ventil og flyde i én. En rørtang eller en skruenøgle, sammen med et par tænger, er alt, hvad der er nødvendigt for at udføre en hurtig reparation på indersiden af toilet tank i ca 30 minutter eller mindre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com