Hvordan til at fylde revner i marmor fliser

August 14

Hvordan til at fylde revner i marmor fliser

Marble er en stærk og holdbar sten, men selv det kan ikke modstå naturlige revner på grund af slid og ælde. Når marmor fliser knække, er det vigtigt at lave sig hurtigt, at undgå risikoen for yderligere revner i den samme flise, samt de omkringliggende fliser. Når repareret, ser flisen som ny. Når du har fyldt revnerne, din marmor fliser vil igen være attraktive, og du kan bruge det i år for at komme.

Instruktioner

•Undersøg flisen og forsøge at finde kilden til knæk. Revner over flere fliser i et område, angiver, at din sub gulv kan være mangel. Hvis injektionsmørtel er flishugges væk og flisen er løs, kunne dette være årsagen til knæk. I disse tilfælde fjerne flisen helt og løse det underliggende problem før du prøver at blot udfylde knæk.

•Rengør området omkring knæk helt. Hvilken som helst snavs eller snavs på knæk vil forhindre limen i vedhængende korrekt. Acetone er bedst renere for dette.

•Mix epoxy lim eller marmor reparation cement, om nødvendigt efter anvisningerne på pakken. Anvende limen direkte på kanten af den knæk, ved hjælp af en lille pensel for nem manøvredygtighed. Skub sammen stykker af marmor at forsegle knæk.

•Tillad lim til at helbrede ifølge pakke retninger. Undgå at gå på området i løbet af denne tid. Mister flisen, ansøge igen injektionsmørtel for at holde det på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com