Hvad gør man hvis en stikkontakt i et rum ikke gør arbejde

August 15

Hvad gør man hvis en stikkontakt i et rum ikke gør arbejde

Elektricitet skal gøre en komplet cirkel, fra et punkt af oprindelse (hvor det ind i huset fra en nytte leverandør) og tilbage igen. Moderne husholdningsbrug elektricitet bruger en tre-wire system, en "hot" ledning med sort isolering, der bærer aktuelt, en hvid "neutrale" wire, der returnerer det og en nøgne kobbertråd, der skifter aktuelle til jorden, hvis kredsløbet er afbrudt. Flere ting kan forårsage en stikkontakt til at forlade arbejdet.

Check for GFCI

Den første ting at tjekke hvis afsætningsmulighed afsluttes er typen af outlet. En ground fejl circuit Interrupter outlet kan ophøre med at fungere hvis kredsløbet fodre den forstyrres på nogen måde, selv midlertidigt. En GFCI stikkontakt har en miniature circuit breaker inde der vil stoppe strømmen af strømmen, hvis der er noget problem. En knap på forsiden af forretningen vil poppe ud. Hvis knappen er ude, skubbe den tilbage i og se om problemet er ryddet.

Inspicere Breakers

Det andet skridt er at kontrollere panelet breaker hvor magt kommer ind i huset. En GFCI pause vil undertiden tur breaker kontrollere at hele kredsløb, så det skal nulstilles. Hvis alle breakers er gode (ingen røde viser ved siden af dem), teste andre forretninger i huset. Kredsløb deles ikke nødvendigvis af rummet; to forretninger i et rum kan være på forskellige kredsløb, og den virker ikke kunne være på et kredsløb tilsluttet afsætningsmuligheder i andre områder.

Fjerne beholderen

Hvis test bekræfter kun det ene udtag ikke er i orden, fjerne at beholderen for at kontrollere den. Slukke den grundlæggende magt, med en individuel breaker hvis du kan identificere den berigtige sig eller med den master breaker at blokere al magt. Fjerne frontpladen, som har en eller to skruer, fjerne top og bund bevarer skruer, og derefter trække stikkontakten lige ud af boksen i væggen. Hvis der er ikke boks, ringe til en elektriker. Undersøg ledninger for at være sikker på de er sikre. Nogle "stab-in"-stik er tilbøjelige til at mislykkes; skrue stik kan undertiden arbejde løs så ledninger ikke gør god kontakt.

Teste ledninger--omhyggeligt

Du kan teste ledningsnet med et kredsløb tester, men prøve ikke dette, medmindre du har nogle erfaringer. Det kan være en farlig operation; gå videre med forsigtighed. Slukke for strømmen tilbage på, og tryk på en gren af et kredsløb tester til hvert kredsløb wire på stikkontakten. Hold tænderne af isolerede ledninger tilsluttes et lys. Hvis lyser, nuværende er flyder og stikkontakten i sig selv er dårlige og skal udskiftes.

Erstatte Outlet

Erstatte en fritid outlet, der har aktuelle gonna ved at fjerne den "hot" sort og hvid "neutrale" ledninger fra deres terminaler og den nøgne kobbertråd fra en grøn skrue. Bruge de eksisterende sløjfer på ledningerne, hvis det er muligt; ellers, fratage en halv tomme af isolering fra enden af hver ledning, bøje det i en krog og sikre det under de skruer, sort til messing, hvid til sølv og nøgne til grøn. Selvfølgelig være sikker på der er ingen aktuelle til webstedet før du udskifter stikkontakten.

Ringe til en elektriker

Hvis der er ingen strøm til forretningen, men andre afsætningsmuligheder og skifter arbejder, ringe til en elektriker. Der er et problem et sted, der kræver professionel opmærksomhed. Også kalde en elektriker, hvis der er kun to ledninger fodring stikkontakten eller hvis isolering på disse ledninger er flosset eller henfaldet i nogen måde; moderne ledninger bruger plast isolering, men nogle ældre ledninger kan have et stof der dækker, som kan forfalde over tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com