Hvordan man kan holde Bugs væk fra kål

August 15

Hvordan man kan holde Bugs væk fra kål

Desværre for den gennemsnitlige gartner, mennesker er ikke de eneste, der nyder at spise frisk kål. Noget så simpelt som en kål looper (en grålig brun moth) kan starte en infestation. Møl behøver kun et øjeblik at forlade et æg på planten, før den flyver væk. I løbet af få dage, vil en caterpillar luge fra ægget og fortsætte med at spise planten. Hvis du følger de rigtige skridt, men kan du undgå et sådant angreb og holde bugs væk fra planterne.

Instruktioner

•Undersøg planter hver dag for kål loopers, hvis du allerede har plantet i haven. Også kigge efter lyse grønne larver med to hvide striber ned deres ryg og en hvid stribe på hver side. Undersøge planter for spor af den brune fecal spørgsmål larver forlade på planterne.

•Mix Bacillus thuringiensis (Bt), en type bakterie ofte brugt som et pesticid, med vand ved at følge vejledningen på pakken, hvis du finde larver. Spray blandingen direkte på blade af de angrebne planter. Til mindre haver eller lys skadedyrsangreb, fjerne larver i hånden fra planter ud over at bruge Bt.

•Installer række dækker for at forhindre yderligere angreb efter du udrydde larver. Etablere dild med planterne som en sekundær foranstaltning at afvise kål loopers og andre møl.

Tips & advarsler

  • Bacillus thuringiensis er en sikker, økologisk produkt, der kan anvendes indtil tidspunktet for høsten.
  • Installere række dækker umiddelbart efter plantning kål hjælper med at forhindre angreb.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com