Saltning et skifer gangbro

August 16

Selv om skifer fortove kan være en elegant tilføjelse til din udendørs indretning, er de ikke den mest praktiske type gangbroer til kolde klimaer hvor isen og sneen ofte ophobes. Saltning fortove foretaget af skifer-- eller nogen form for sten--kan føre til øget fryse/tø cykler, der chip væk og skader dem over tid og også tærer stenen. Men der er et par alternativer til saltning din skifer gangbro, der vil holde din familie og besøgende sikker.

Instruktioner

•Shovel sne fra din gangbro før det ophobes og bliver til is. Dette er den nemmeste og mest omkostningseffektive alternativ til saltning og bør praktiseres så vidt muligt.

•Brug materialer, at øge trækkraft og reducere glider og falder. Fælles husholdnings-produkter kan du bruge omfatter kattegrus og sand, som ikke er skadelige for skifer gangbroer.

•Anvend en alternativ form for nedtrapning icer, såsom CMA eller kalium acetat. Selv om disse er dyrere end hverdagens stensalt, er de også mindre ætsende stone. Ifølge Natural Resources Defense Council er begge også bedre for miljøet.

•Anvend en midlertidig opvarmet gangbro der går over toppen af din gangbro og holder den fri for sne om vinteren. For en mere permanent løsning anbefaler hjem forbedring magazine Charles og Hudson trække op din skifer og installere termisk varmeelementer nedenunder; dette, er naturligvis den mest kostbare og arbejdskrævende løsning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com