Sådan Treat spansk mos

August 16

Spansk moss er en plante, der vokser i grene af træer, hængende ned i grå eller grønlig reden-lignende klumper. Det er almindeligt i varme, fugtige områder, for eksempel tæt på floder og sumpe. Mens nogle boligejere tror det har en sydlige charme eller allure, andre mener at det er en skamplet for byen og ønsker at slippe af med den. Hvis du ønsker at transplantationen spansk mos til din egen træer, skal træer være i nærheden af fugt. For langt fra floden eller Mose og spansk mos vil visne. Men hvis dit mål er at fjerne spansk mos, kemikalier kan beskadige dit træ, så mekanisk fjernelse er at foretrække.

Instruktioner

•Undgå at behovet for en stige ved fysisk fjernelse spansk mos ved at købe en lang teleskopfunktion stangfiskerfartøjer, eller ved at kombinere flere 5-fods plante stakes knyttet sammen med gaffatape. Teleskopfunktion polakker kan bestilles fra hjem forbedring butikker, mens din lokale haven butik vil sælge plante stakes. Overlappe den haven stakes med en fod og stærkt tape den overlappende del af indsatserne sammen. Længden af stangen du skal købe eller gøre, afhænger af, hvor højt du skal nå for at fjerne spansk mos.

•Sæt krog, såsom en frakke krog til din stang med gaffatape. Det bør være orienteret mod kurven op, så spansk mos kan løftes af grenene. Nogle polakker kan du købe omfatter kroge.

•Tag spansk mos med krog slutningen, pas på ikke for at røre nogen elledninger eller fugl reder.

•Consider ansættelse af en person, der bruger spansk mos for truende eller andet håndværk. Købere og sælgere annoncere på craigslist.org. Du kan finde folk, der ønsker spansk mos og er endda villig til at ophæve sig selv.

Tips & advarsler

  • Indstillingen til fjernelse af en kemisk behandling er at anvende kobber-baseret herbicid til spansk mos, men kun på ældre træer. Unge træer kan ikke reagere godt. Anvende ukrudtsmidlet tidligt i sæsonen før træer bud eller sent på sæsonen når de ikke er så følsom.
  • Erstatte spansk mos ofte, hvis du bruger det for Boligindretning, såsom centerpieces eller blomsterarrangementer.
  • Da chiggers og rød bugs kan leve i spansk mos, der på et tidspunkt kom i kontakt med jorden, bør du undgå tæt kontakt med planten. Før spansk moss er bragt ind i huset for Boligindretning, spray det med et insekticid, eller andet fjerne enhver mider ved kogning eller mikrobølgeovn spansk mos i små mængder ad gangen.
  • Bemærk, at for meget spansk mos på et træ kan forårsage træets lemmer til at bryde efter en rainstorm. Spansk moss kan opsuge en enorm mængde af fugt, som gør det alt for tunge for nogle grene. Ellers er spansk moss ikke en fare for træer, da det får næringsstoffer fra luften, ikke træerne, selv.
  • Før du fuldfører fjernelse spansk mos, overveje at nogle fugle bruge anlægget til at bygge reder. At fjerne spansk mos helt kan afskrække sangfugle fra Bebo dine træer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com