Sådan Fix Vinyl sidespor

August 17

Vinyl sidespor er underlagt luner af sol, vind og regn samt ulykker fra menneskelig interaktion. Næsten hver boligejer vil før eller senere opleve nogle vinyl sidespor, der skal være fast eller repareret. Det vigtige ting at huske er, at det er muligt at lave en lille del af sidespor uden nødvendigvis at erstatte hele panelet.

Instruktioner

Sådan Fix Vinyl sidespor

•Sæt en zip redskab op under den nederste kant af vinyl sidespor. Kanten af alle vinyl sidespor er formet som et "J", så skub værktøjet zip langs denne kant og trække ned meget lidt, at holde for øje, at dette kan først præsentere et problem. Holder trække indtil du kan kile kanten, så det overlapper et andet stykke. Dette vil give dig den nødvendige værelse du nødt til at løse problemet.

•Klippe gennem de sidespor, der skal fastsættes fra den nederste kant gennem sømning strimlen. Om muligt fjerne nok af sidespor, der er mindst to forskellige studs ind som erstatning stykke kan blive naglet. Fjern søm og den beskadigede del af sidespor.

•Klippe en udskiftning sektion, der er omkring 4 inches længere end den brik, som blev erstattet. Skåret væk den sømning strimmel 2 inches fra begge ender. Du vil sømning strimlen for at passe så præcist som muligt i det område, hvor den oprindelige sidespor var, samtidig tillader sidespor til at overlappe de eksisterende sidespor af disse 2 inches.

•Sæt udskiftning sidespor, således at du kan køre neglene ind sømning strimlen. Dette kan udgøre et problem, fordi strimlen er kantet op under afsnittet overlappende. Kile den overlappende del opad en lille mængde og placere en tagdækning søm i sømning striben. Placer slutningen af et brækjern over neglen og ramte brækjern med hammeren snarere end neglen i sig selv. Dette vil faktisk lette processen med at køre søm. Bruge zip-værktøj til at låse kanten på plads.

Tips & advarsler

  • Må ikke drive søm i hele vejen, disse slots i den sømning strip er designet til at lade sidespor udvide og kontrakt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com