Pool rengøring procedurer

August 19

Pool rengøring procedurer

Pool rengøring procedurer afhænger af flere faktorer: hvordan poolen er designet, hvilke værktøjer der bruges og hvor snavset poolen er. For at forhindre, at konsultere en professionel, er det bedst at forsøge at rense din pool på en ugentlig basis. Gør en vane at checke dit vand kemi samt dine motorer på samme tid.

Pool dække snavs

Børste blade off swimming pool dække til at reducere de rester, der kommer ind i puljen. Fejer væk eventuelle spørgsmål på de omkringliggende dæk, samt placere alle dine affald i en plastpose, vil skære ned på den tid, det tager for at rense den faktiske pool.

Skimming

Få blade off toppen af swimmingpoolen og andre flydende spørgsmål. Du kan bruge dine hænder til at gøre dette eller et blad svømmer, hvilket er nyttigt for store snavs. Som med rengøring cover, er det en forebyggende foranstaltning, der reducerer mængden af vragdele fundet pool i stueetagen.

Børstning vægge

Dette trin beskæftiger sig med spørgsmål som olier og udskud på væggene. Det er vigtigt at gøre denne ugentlige, så din pool ikke har bygget op, som er svære at fjerne. Bruge en stiv børste til beton eller blødere en for vinyl. Vær omhyggelig med ikke at ødelægge din injektionsmørtel har du fliser. Kemikalier og pimpsten kan bruges i vanskelige steder. Områder som trinene og vandlinjen muligvis særlig opmærksomhed. Trinene tendens til at være glemt og svære at nå, og linjen vand er normalt hvor olier og andre sagen settle. Start på de lavvandede ende går i retning af den dybe ende, og forsøge at flytte snavs mod filteret. Børste fliser eller beton og vente et par timer til et døgn at lade resterne settle før støvsugning.

Hulske kurv

Før du støvsuger, skal rengøres fnug og hår fra hulske kurv. Dette vil gøre det pool kredsløbssygdomme mere effektiv. Tjek alle de andre si kurve som pumpen og varmeapparater.

Støvsugning

Der er et udvalg af støvsugere på markedet for pool rengøring, men generelt støvsugning går fra den ene ende af poolen til den anden i overlappende linier. Flytte vakuum langsomt, især i en beskidte pool, så du ikke forstyrrer støv i bunden. Vakuum filteret skal renses efter hver session.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com