Sådan vedhæfte plast badeværelse flise

August 20

Sådan vedhæfte plast badeværelse flise

Plast badeværelsesfliser er et billigt alternativ til deres keramik eller porcelæn modparter. Faktisk i nogle tilfælde ikke kan man se forskel blot ved at kigge på dem. Der er tidspunkter, men når disse billige fliser kommer løs eller falde ned. Tilknytte dem er simple med et par basale forsyninger.

Instruktioner

Sådan vedhæfte plast badeværelse flise

•Pry enhver løs eller hængende stykker helt ned fra væggen, bruge en spartel eller slutningen af en skruetrækker. Blot glide slutningen af kniv eller skruetrækker nedenunder løs fliser og trække mod dig. Fjern eventuelle hængende stykker af tørrede injektionsmørtel efter samme metode.

•Sand området hvor du planlægger at vedhæfte flisen, ved hjælp af en bøde-gauge sandpapir. Tør ned enhver støv eller snavs lavet af slibning processen ved hjælp af en fugtig svamp.

•Fjern alle resterende injektionsmørtel eller mørtel fra ryggen af de fliser, der vil være påsættes igen. Forsigtigt mejsel off nogen store stykker med din spartel eller skruetrækker, være omhyggelig med ikke at beskadige flisen. Det er ikke nødvendigt at slibe på bagsiden af flisen.

•Mix mørtel ifølge pakke retninger. Ved hjælp af en spartel, anvende en lille mængde til området hvor flisen vil være påsættes igen. Trække den savtakkede murske gennem mørtel, langsomt og jævnt. Dette vil skabe en serie af linjer i den mørtel, der vil hjælpe flisen overholde til væggen.

•Sæt plast badeværelsesfliser i sted og tryk fast. Særskilt med plast flise afstandsstykker. Tillad mørtel til tørre i en time. Fjern afstandsstykkerne omhyggeligt. Hvis de ikke trække let med fingrene, lirke forsigtigt med din spartel. Anvende injektionsmørtel til sømme mellem fliser, aftørring overskydende med en fugtig svamp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com