Hvordan man laver en Live Possum Trap

August 22

Hvordan man laver en Live Possum Trap

Tegn på opossum (også kendt som possum) omfatter rodet og væltede skraldespande eller pet mad retter, scat, trampet haven og fodspor. Disse væsener kan skade kæledyr og bære lopper og andre skadedyr. Heldigvis, disse væsener er nemme at fælde da de ikke mistænkelige. Check med din by, før du kan oprette fælder, eftersom nogle stater kræver, at du få en tilladelse før fældefangst opossums. Hvis du ikke kan fange dem, kalde en human pelsjæger. Hvis du har midlerne, prøve én af tre metoder.

Instruktioner

•Sæt en lille dyretransportkassen udenfor med døren åben, forlader kasse et sted du kan se den. Oprette et spor af mad krummer fører til den dyretransportkassen, og hold øje med din opossum. Når det begynder at spise krummer og skridt ind i pakkasse, snige sig udenfor og smække kasse døren, låsning dyr inde. Du kan også anvende denne metode med en dør, som at din garage: føre en crumb sporet ind i bygningen, så smække døren for at fælde possum i rummet. Derefter ringe animalsk kontrol så officer kan komme fjerne skadedyr.

•Drej en affaldsspand på sin side, og resten en lip på en mælk kasse, bunke af bøger eller andet objekt så skraldespanden læner sig fra jorden med en 30-45-graders vinkel. Sted mad i bunden af skraldespanden, og vente på opossum at klatre op i skraldespanden, ved hjælp af bøger eller mælk kasse som et niveau. Opossum vil ikke være i stand til at klatre tilbage ud; Tilt skraldespanden tilbage til stående, Læg låget på og bære kan udenfor, så læg det på sin side og opossum vil klatre ud. Eller holde critter i skraldespanden, mens du ringe animalsk kontrol.

•Prop en vin kasse eller tilsvarende størrelse boks med med en stor, robust stick. Bindebånd til stokken og derefter binde et stykke af agn--som en kringle eller en luns af banan--til anden enden af staven. Skubbe maden med en anden pind; prop stick bør derefter falder, forårsager kasse til at smække ned på jorden. Hvis det ikke virker, spil med vinklen af stokken indtil din flytning det forårsager kasse til at falde. Forlade kasse fælde sæt; opossum vil rig det når det kommer og spiser agn.

Tips & advarsler

  • Opossum-bevis dit hjem ved at gemme alle trash i tæt forseglet trashcans, hegn off haver med wire fægtning, fjernelse af nedfaldne frugter og beskæring tilbage buske.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com