Hvordan at flikke brolægger mønstre: Se disse Cobble brolægger mønstre

August 23

Hvordan at flikke brolægger mønstre: Se disse Cobble brolægger mønstre

Planlægning på et Cobble brolægger gårdhave men kan ikke beslutte hvilket mønster til at bruge? I dag er der så mange sorter af cobble brolægger produkter at vælge imellem. Derefter har afgørelsen skal foretages, hvilket mønster? Forhåbentlig vil denne artikel hjælpe. Nogle unikke ideer og billeder af cobble brolægger mønstre er vist nedenfor.

Instruktioner

•Cobble cirkel brolægger mønstre er fælles for dem, der ønsker en cirkel. Disse er flikke stil og de kommer i et kit afhængigt af størrelse diameter du ønsker at bruge. Brolægger forhandler bør give dig en god idé på det område deres produkt eller kit vil bruge. Kits kommer med forskellige vinklet asfaltudlæggere at opnå cirkel mønster

•Here er en Cobble cirkel mønster med brand Pit, her er et eksempel med en brand pit installeret. Derefter er cobble cirkel mønster tilføjet efter.

•Dette er en unik vævning cobble mønster med 6 x 9 tommer og 6 x 6 størrelse, og tan/trækul og efteråret blanding farver.

•Here er en anden cobble mønster, er det en grundlæggende mønster, der er tilfældig og omfatter de forskellige størrelser af cobble brolægger.

•Here er endnu et eksempel på en tilfældig stil cobble brolægger mønster. Disse tilfældige mønstre er kreative og der er ingen rigtig eller forkert måde. Bare start og tilføje pavers tilfældigt, noget at holde de forskellige størrelser fordeles jævnt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com