Hvordan man opbygger solide reoler

August 28

Hvis du har fået en masse tunge genstande til at gemme i din garage, kælder, arbejdsværelse eller utility bygning, er et robust sæt af hylderne lige, hvad du har brug for. Ikke blot vil robust hylder holde dine ejendele sikkert og i orden, du behøver ikke at bekymre sig om et spinkelt sæt hylder bryder ned, hvis de bliver overbelastet. Ved at bygge din egen robust hylder af træ, kan du holde omkostninger nede og opførelsen simpelt.

Instruktioner

•Klippe en 6-fods 2 x 4 tommer bord i tre lige store dele, hver 2 fod lang, ved hjælp af din rundsav.

•Lay to 6-fods 2 x-4-tommer boards på jorden, parallelt med hinanden og adskilt af 12 inches målt fra de udvendige kanter, med den smalle side opad. Lå tre 2-mund-lange brædder oven på disse to boards, bred side op og vinkelret på de længere brædder som trin på en stige. Plads 2-foden bestyrelser så de 2 fødder fra hinanden, med den første bestyrelsen selv med enderne af de lange brædder. Nail boards på plads med 10d negle og en hammer.

•Gentag trin 1 og 2 for at oprette to flere identiske strukturer.

•Hav en assistent eller to hjælpe dig hæve de tre strukturer oprejst, med åbninger af strukturer parallelt med hinanden. Skub tre 6-mund-lange 1 x 8 tommer boards ind i åbningerne, så de hviler på crosspieces. Position ét billede i hver ende og den tredie i midten. Nail boards på plads med en hammer og 10d negle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com