Hvordan til at spire frø fra tørrede Ghost peberfrugter

August 28

Hvordan til at spire frø fra tørrede Ghost peberfrugter

Ghost peber (Capsicum frutescens) eller Bhut Jolokia er en af de hotteste peber i verden og en af de mest notorisk vanskeligt sorter til at spire. Spiring disse peber frø er det første skridt til at hæve peberfrugter, sats på mere end 1 - millioner Scoville Heat Units. Tørrede ghost peber er en god kilde til at få frø. Centrale procedurer giver dig en bedre chance for spirende Bhut Jolokia frø.

Instruktioner

•Brug gummihandsker og skar den tørrede ghost peber. Skrab ud frø. Placere dem under rindende vand fjerner vedhæftede debris.

•Undersøg peber frø og fjerne dem med misfarvninger og er mindre end resten. Brug kun de bedste ghost peber frø til den bedste chance for spiring og sunde planter.

•Sæt din frø i en genlukkelig, plastic pose, og derefter lægge dem i fryseren i et par dage. De ekstreme temperaturforskelle vågner frø, så de spirer lettere.

•Spray et kaffe filter let med vand, indtil det er fugtigt og fold det i firkanter. Placer dine frø mellem flapper af filteret, så de er helt dækkede. Tilbage til forseglet plasticpose. Spray filteret dagligt at holde det fugtig.

•Sæt den forseglede pose i en varmt område, som toppen af dit køleskab. Kontrollere frø dagligt for at se Hvornår sætteplante fremgår af frø shell. Spiring gange varierer, men generelt, ghost peber frø spirer i to til seks uger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com