Hvordan du fjerner bladene fra tomatplanter

August 28

To af de vigtigste opgaver en gartner har når dyrkning tomater er at forebygge sygdom og sikre tomat blade er i stand til at behandle sollys tilstrækkeligt. Det betyder, at en gartner undertiden skal fjerne blade fra tomatplanter, hvis bladene har ikke nok voksende værelse, ikke får nok sollys eller rører jorden. Holde tomatplanter korrekt trimmet så planterne vil være i stand til at dirigere alle deres energier mod producerer en bountiful tomat høst.

Instruktioner

•Brug fingrene til at knibe ud "suckers." Suckers er de nye stilke, der vokser på kryds af de vigtigste tomat stilk og side stængler. Disse suckers vil sap vigtig energi fra frugtproduktion, så fjerne dem som de udgør. Brug dit indeks negl og miniature for at vride ud disse stængler på de vigtigste druesorter.

•Tag blade og stilke under den laveste klynge af tomat blomster. Dette vil hjælpe plante fokus energi på tomatproduktionen og mindre energi på at skabe flere stængler og blade. Mens blade kan fjernes på samme måde som i trin 1, at fjerne grene eller stammer kræver enten en skarp kniv eller blade.

•Tag blade der er gul, beskadiget fra insekter eller røre jorden. At fjerne disse blade vil hjælpe begrænse spredning af sygdom, lindre stress på plan og hjælp fokus plante energi på tomater og top sukkerproducerende blade. Fjerne disse blade med din pegefinger og tommelfinger på samme måde, som du fjerner suckers.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com