Sådan tilføjes en fjernbetjening til Hampton Bay loft Fans

August 30

Sådan tilføjes en fjernbetjening til Hampton Bay loft Fans

Føje en trådløs fjernbetjening til dine Hampton Bay loft fans kan du betjene flere fans ved hjælp af en kontrol. Kontrolelementet eliminerer for det meste behovet for at trække kæderne på hver fan at tænde lys eller blade hastighed. Brug den samme universalfjernbetjening på alle de fans, der skal fungere sammen. Ved hjælp af forskellige kontrolelementer ville lade fans operere uafhængigt og besejre formålet med tilføjelse af fjernbetjeninger. Trække kæderne på fans til at tænde lys og sat vingerne på høj hastighed før du begynder den fjerninstallation.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til Hampton Bay loft fans ved at slukke den leverer elektricitet til loft fans' circuit breaker.

•Fjern de skruer, der holder Hampton Bay loft fan baldakiner. Sengehimmel på loft fan hviler mod loftet og dækker monteringsbeslag og elektriske ledninger. Drop baldakiner, og lad dem hvile mod fan motors.

•Untwist wire-stik, holde de sorte ledninger og hvide ledninger fra huset ledninger til de sorte, hvide og blå ledninger fra Hampton Bay loft fans. Den blå ledning tilsluttes loftsventilator lys, og den sorte ledning fra blæseren forbinder til motoren.

•Lay de eksterne modtagere på dit arbejde overflade for at identificere ledningerne. Etiketterne på den sorte ledning og den hvide ledning fra hver modtager er mærket som "I" eller "Linje." Disse ledninger tilsluttes huset ledninger. De resterende tre ledninger på hver modtager--sort, hvid og rød--vil forbinde til sort, hvid og blå Hampton Bay fan ledninger.

•Fjern batteriet dækker fra ryggen af fjernbetjening. Matche dip-switch positioner på kontrolelementer til dip-switch positioner på modtagerne. Når dip switches er alle matches, vil én fjernbetjening betjene alle Hampton Bay loft fans.

•Tilslut sort "I" eller "Linje" ledning fra en modtager til en sort hus ledning på en ventilator i loftet ved at dreje en orange ledning stik på begge ledninger. Tilslut white "I" eller "Linje" wire fra modtageren til hvide hus wiren med en anden orange ledning stik. Gentag receiver til huset ledninger forbindelsen på hver loft fan.

•Twist en orange ledning stik på de resterende hvide ledning fra en modtager, tilsluttes den hvide ledning fra Hampton Bay fan. Twist en anden orange ledning stik på de resterende sort ledning fra en modtager, tilsluttes den sorte ledning fra en fan. Komplet modtageren ledninger ved at forbinde den røde receiver ledning til den blå Hampton Bay ledning. Gentag receiver til fan ledninger forbindelsen på hver fan.

•Skub remote kuratorerne i monteringsbeslagene. Dække parenteser med baldakiner. Slukke for strømmen på Hampton Bay loft fans ved at dreje på breaker i panelet hovedhuset.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com