Hvordan man laver et stof eller træ Valance

October 2

Hvordan man laver et stof eller træ Valance

Et vindue er en af de mest synlige dekorative elementer i dit hjem. Dressing dine vinduer i elegante, moderne eller traditionelle behandlinger ikke kun sæt dekorative temaet for et værelse, men giver også mulighed for at udtrykke dig. Lange flagrende gardiner brugerdefineret monteret på en stue vindue afslører en smag for luksus; der henviser til, at et land print på en bomuldsstof kan vise et behov for enkelhed. Ligegyldigt hvad designstil du vælger, kan et træ valance gøres der passer til dine præferencer.

Instruktioner

•Fastsætte dit træ valance. Plads et stykke af fiberplader på en flad overflade. Skitse længde og bredde af valance ifølge målinger af bredden af vinduet og hvor meget af den træ valance, du ønsker at dække den øverste del af vinduet. Spore din design på et pap og skære skabelonen. Du kan bruge denne pap skabelon senere, hvis du ønsker at gøre en valance af samme størrelse for flere vinduer. Vend fiberboard og spore design på den modsatte side af brættet.

•Få dimensioner for to side-stykker af valance, som forbinder til væggen. Måle bredden af side stykker for valance (hvor meget den strækker sig fra vinduet). Du kan bestemme hvor meget ved at overveje tykkelsen af dine gardiner, hvis du hænger dem under den træ valance. Længden af side stykker for din valance vil være lig med længden af den korteste side af pap-skabelon. Side-stykker af valance er fastgjort til bagsiden af valance forstykke.

•Klippe ud af formen af valance fra fiberboard ved hjælp af en rundsav. Hvis du vil lave designs på kanten af den træ valance, bruge i puslespillet til at udføre design, såsom kammuslinger.

•Sæt sider valance forrest. Sætte trælim ned på længden af begge side stykker af træ, og knytte dem til hver side af omhæng med negle og sømpistol. Kontroller, at siderne er fastgjort til kanten af valance. Du bør have en trækasse med tre sider.

•Sæt din støbning til valance. Måle din støbning for at være lig med længden af den træ valance. Skære støbning med gering sav. Skær enderne af støbning i en 45 graders vinkel og søm det på trækasse, forreste øverste kant på langs.

•Fyld alle søm huller med caulk. Lad det tørre og derefter sand valance.

•Prime din valance. Lad det tørre og male det. Lad malingen tørre helt.

•Klippe din 1-tommer-af-3-tommer klart pine for finans. Finans er, hvad du hænge valance. Længden af finans bør være en tomme eller to kortere end indvendigt længde af boksen træ valance. Skrue finans til væggen.

•Sæt valance boks over finans og Fastgør det med skruer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com