Ideel jord for roser

August 31

Ideel jord for roser

Roser er populære blomstrende planter, der trives i mange haver over hele verden. Men mens nogle gartnere finde deres roser vokser i overflod, andre problemer. En af nøglerne til succes vokse roses bliver jorden ret. Den forkerte type af jord, eller en dårlig balance af næringsstoffer i jorden, kan påvirke væksten af denne vidunderlige blomstrende blomst.

Jordtype

Vurdere din jordstruktur og skriv omhyggeligt, da den forkerte type af jord kan påvirke den voksende evne af roser. Jord, der er alt for sandet vil ikke holde vand tilstrækkeligt, mens jord med en høj grad af ler holder for meget vand. Begge af disse jordtyper er skadelig for roses. Den ideelle jord for roser er sandet lerjord eller silt, da dette giver tilstrækkelig dræning, bevares sikrer, at vigtige næringsstoffer.

Jord test

Test jorden for at bestemme pH niveau, eller om det er for meget syre eller basisk i det, er en god måde at afgøre, om din jord er tilbøjelige til at være egnet til dyrkning af roser. Jord test kan foretages, inden du planter roser eller hvert par år for at kontrollere, hvis det er stadig tilstrækkeligt. PH-niveau kører på en skala fra 0 til 14, pH 7 er neutral. Ideel pH-niveau i jord til dyrkning af roserne er 6.0 til 6,5.

Forbedring af jord

Kvaliteten af jorden og dens pH-niveau kan forbedres ved at tilføje forskellige næringsstoffer. For jord hvor pH-værdien er for lav eller har for meget syre i det, tilføje kalksten. Følg instruktionerne mængde på emballagen og tilføje kalksten til toppen af jord, forsigtigt vanding det i. For jord hvor pH-niveau er for højt, eller har for meget basisk i det, skal du bruge den samme metode til at tilføje svovl til jorden.

Bioklip

Tilføje omkring 2 inches (5cm) af godt-rådne haven kompost eller gødning på overfladen af jorden og rundt i bunden af roserne. Dette vil bidrage til at bevare fugten, tilføje ekstra berigelse til jorden og giver de ideelle vækstbetingelser for roserne. Har til formål at forny og erstatte den øverste jord og resterende barkflis hvert andet år, da dette vil sikre, at de perfekte jordbundsforhold bevares.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com