Hvordan at rengøre kommercielle tørretumbler udluftninger

September 1

Rengøring tørretumbler udluftninger er vigtigt i hjemmet, men det er også vigtigt i en kommerciel indstilling samt. Ventilationskanaler skal holdes fri for fnug, der kan opbygge og blokere aftræk, hvilket kunne føre til en brand, når lint bliver varmt nok. I en kommerciel indstilling synes tørretumblere at køre kontinuerligt, så chancerne for en brand er mere så end med en hjem tørretumbler udluftningsanordning. Lær, hvordan du rengør kommercielle tørretumbler udluftninger og holde alting kører problemfrit.

Instruktioner

•Fjern ventilen slange fra den tørretumbler enhed. I en kommerciel indstilling, kunne en tørretumbler udluftningsanordning slange bruges med fire eller flere tørretumblere. Sørg for, at ingen tørretumblere anvendes, mens rengøring sker.

•Sæt plast eller klud tasken udenfor på aftræk hood. Bruge strengen eller wire til at holde posen på ventilen. Sørg for at du har en god tætning. Dette er normalt, når du bruger en anden person som en hjælper til at opretholde tasken.

•Brug langt håndtag børste indsat i slangen til at børste siderne og løsne eventuelle bygget på lint. Børsten skal have stærke børster for at trænge oprustning af lint i tørretumbler slangen.

•Drej på blæseren (generator air slanger fungerer bedst) og placere den op til tørretumbler udluftningsanordning slangen. Tillad blæser til at gøre arbejdet. Det bør kun tage et par minutter og Gentag derefter trin 3 for at løsne eventuelle sidesten lint oprustning. Bruge blæseren endnu en gang for at få nogen løsnede fnug ud af slangen.

•Brug vakuum til at rense udluftningsanordning slange vedhæftet fil i tørretumbleren eller tørretumblere. Vedhæfte udluftningsanordning slangen til krydset udluftningsanordning enhed. Fjern posen og brug børsten til at fjerne enhver sidesten lint i den aftræk hood.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com