Hvordan til at hænge en Vinyl hegn ved hjælp af Post indehaveren pigge

September 2

Hvordan til at hænge en Vinyl hegn ved hjælp af Post indehaveren pigge

En metode til at installere din vinyl hegn uden at skulle grave huller er at bruge post indehaveren pigge. Post indehaveren pigge er metal kasser med en stor spike på bunden. Når du hænger en vinyl hegn ved hjælp af post indehaveren pigge, skal du skære ned hegnspæle. Vinyl hegn post er designet til at synke to fod dybt ned i jorden. Når du bruger post indehaveren pigge, er bunden af hegnspæl niveau til jorden.

Instruktioner

•Mark off hvor hegnet installationsplacering med spray male. Markere et "X" på hvert sted, hvor du installerer hegnspæle. Der henvises til den vejledning, der kommer med hegnet for detaljerne på afstanden mellem indlæg.

•Opkald hjælpeprogrammet virksomheder til at identificere metrolinjer. Selv om du ikke er grave huller, du stadig kører metal spikes dybt ned i jorden.

•Measure off to fødder fra bunden af hver hegn stilling med et målebånd. Gøre en linje på tværs af alle fire sider af hegnet post på mark ved hjælp af en tømrer square for at sikre linjen er straight og pladsen.

•Installer en krydsfiner kniven på rundsaven. Krydsfiner klingen er en bøde-tand klinge og skærer gennem vinyl hegn post uden forårsager opdelinger. Skær bunden af hegnspæle på linje med rundsaven. Placer carpenter's square på hver side at sikre snittet er lige. Hvis det er nødvendigt, sand kanterne af stillingen indtil bunden er firkantet.

•Anbring en post indehaveren spike i midten af din "X" på jorden. Isæt 4 x 4 tommer blok af træ i boksen øverst på spidsen. Hammer toppen af træ-blok med en fem-pund hånd forhammer og drive spidsen i jorden, indtil bunden af boksen er i niveau med jorden. Fjerne træ-blok.

•Sæt vinyl hegn post ind i boksen af post indehaveren spike. Drev 2-tommer egen boring skruer i hver af monteringshullerne på boksen og ind i vinyl hegn post med en trådløs skruetrækker eller en boremaskine med lidt Phillips.

•Installer hver hegn post ligesom du gjorde først. Installere hegnet skinnerne eller paneler ifølge producentens anvisninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com