Hvad der forårsager en slange plante at hænge?

September 5

Snake planter (Sansevieria trifasciata), også kaldet mor-in-law's tongue, er fælles, let at vokse potteplanter. De tåler en bred vifte af jordbundsforhold, trives i solrige eller lav-light steder og tørke tolerant. Stående oprejst, snake anlæg vinke, brogede blade er attraktive i næsten ethvert sted i hjemmet. Der er nogle grunde slange plantens oprejst blade kan visne.

Snake plante pleje

Snake plante trives bedst når forsømt. Det kræver ikke gødning og kan stå i nogen slags lys. En af de vigtigste grunde til en slange plante vil visne overwatering. Som en ørken anlæg er det udsat for root rot. Symptomer på root rot omfatter udviser, brun eller misfarvet pletter på blade eller bladrande og grødet, brune rødder.

Kurere og forebygge rod Rot

Svampe i jorden forårsage root rot. Våde betingelser forårsage disse svampe til at sprede og Indtast beskadiget eller vand-gennemblødt rødder. Hvis din slange anlægget starter visnen og du vandes det for nylig, forsigtigt trække den ud af potten og kontrollere rødderne. Hvis du ser et par, brun, grødet steder, repot anlæg i en container med afløbshuller og et medium, der er 1 del sand. Kun vand slange anlægget når jorden er tør i hele puljen. Hvis rødderne er helt brun og grødet, du vil ikke kunne gemme din slange anlæg og bør disponere over den.

Mealybugs

Snake planter er modtagelige for mealybug angreb. Disse langsomme bevægelse skadedyr bruge piercing mouthparts for at suge anlægget sap. Mealybugs er grålig og ligne fladtrykte pille bugs. Hvid, voksagtig filamenter dække dem, giver dem et cottony udseende. Mealybug skade omfatter udviser, gulfarvning og deforme blade. Alvorlige angreb forårsager blad drop.

Kontrol

Det er vanskeligt at kontrollere mealybugs med insekticider. Den voksagtige filamenter, der dækker deres organer giver dem beskyttelse fra kemikalier og rovdyr. Gentagne applikationer af insektbekæmpelsesmidler sæber eller gartneri olier er effektive til at dræbe sine æg og sårbare, umodne mealybugs. Aftørre dem blade med en sæbevand køkkenrulle. For små skadedyrsangreb, dab hver melet bug med et stykke vat dyppet i sprit.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com