Hvordan man bruger en manuel momentnøgle

September 7

En momentnøgle er en specialiseret skruenøgle monteret med en sporvidde på ene ende, der læser i pounds per fod. Fordelen ved måleren er at kunne se, hvor meget pres er anvendes til en bestemt møtrik eller bolt. En manuel Momentnøglen har en nål måler og en dial at indstille måleren til den ønskede mængde. Bruge en momentnøgle, når du skal angive en møtrik eller bolt til en bestemt indstilling for ikke at beskadige armaturet.

Instruktioner

•Grip skruenøgle så skiven på den nederste ende er udsat. En manuel momentnøgle ser meget gerne en socket skralde, med udgangen af håndtag justerbart skiven.

•Drej skiven mod uret hele vejen til at bringe måleren til nul. Du kontrollere nålen gauge registre på nul varemærke.

•Drej skiven med uret og se nålen bevæge sig op måleren. Stoppe, dreje når nålen er i fod-pund kræves for møtrik eller bolt. For eksempel, hvis de anbefalede fod-pund af drejningsmoment til en møtrik er 10, drej skiven, indtil nålen er på "10" på måleren.

•Sæt den passende størrelse stikket på Momentnøglen og slå møtrik og bolt. Skruenøglen føles som møtrikken eller bolt er at bryde. Dette angiver den interne Udløsningsmekanismen på Momentnøglen har sparket sporvidde og dial indstilling. Fjerne skruenøglen, når møtrik eller bolt er angivet til indstillingen anbefalede foot-pound.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com