Oplysninger om over jorden puljer

September 9

Over ground swimming pools er populære baggård swimmingpools, der hviler på græsplænen eller en anden hård overflade. De er gode løsninger for familier, der ønsker at oprette en midlertidig swimmingpool i stedet for en i-jorden pool. Over ground pools kommer i forskellige størrelser og udformninger. De større puljer har filtre og pumper, mens små puljer ved hjælp af lidt vand er bare dumpede og genopfyldes efter behov.

Lokale zoneinddeling og fægtning love

Nogle stater, amter og byer har strenge regler angående swimmingpools, herunder over ground pools. Som erkender de farer, uindhegnet pools posere for små børn, en føderal lov blev vedtaget i 2007, der kræver, at alle offentlige og private pools i USA til at være indhegnet at begrænse adgangen til dem ved hjælp af et hegn med en selvlukkende gate.

I nogle stater, pools, selv har brug for perimeter hegn mens i andre, et indhegnet baggård er tilstrækkelig så længe det har en selvlukkende gate af en vis højde. Over jorden, swimming pools falder ind under denne lov.

Typer af over jorden swimmingpools

Over jorden, swimming pools kan være fremstillet af plast, tunge gauge vinyl eller metal. De kan være rektangulære, runde, ovale eller firkantet. Lille over jorden puljer er fremstillet af kraftig vinyl og puste til at holde vand inde i dem.

Den større over ground swimming pools kan være overfladisk eller så dybt som 6 fod for mere alvorlige svømmere. Nogle over jorden puljer kan sættes op af ejerne, mens andre kræver mere kompleks installation, der uddannede installatører kan give.

Udstyr til Pools

Ligesom deres fætre og kusiner i jorden, over ground swimming pools brug for filtre, pumper og støvsugere. De højere pools bruge stiger for svømmere til at få adgang til og frakørsel svømmebassinerne. Dæk kan være bygget op omkring svømmebassinerne og landskabspleje planter placeret rundt om poolen til at blødgøre dens udseende.

Udover at bruge pumper og filtre, over jorden puljer skal desinficeres med kemiske rengøringsmidler eller med ozon generatorer. Ozon er et kemikalie-fri måde at holde en pool ren, selv om de indledende udgifter af generatoren er højere i forhold til brug af klor. På lang sigt, kan det være den bedste fremgangsmåde, da klor er hårdt på huden og vinyl liners, og omkostningerne ved det tilføjer over tid.

Swimmingpools og forsikring

Før du installerer en baggård swimmingpool, bør husejere tjekke med deres forsikringsselskab at se, hvis de får brug for yderligere dækning på grund af forpligtelser forbundet med swimmingpoolen.

Over Ground Pools og Winterization

I kolde klimaer, over jorden puljer skal drænet og opbevaret for vinteren. I klimaer med sjældne fryser, over jorden puljer kan dækkes med vinyl dækker, der tillægger siderne af pulje til at holde fri dem for blade, fejl og snavs. Med ordentlig pleje, vand i puljer kan genbruges sæson efter sæson, og frisk vand lige tilføjes hinden poolen, da vandet fordamper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com