Om Hayward C-500 Pool filtre

September 11

Hayward er en producent af pool filtre. Filteret Hayward C-500 er en patron filter. Tre hovedtyper af pool filtre anvendes: Diatoméjord (DE), sand og patron. Spabade, boblebade og mindre swimmingpools kan rengøres effektivt med en patron filter. Hayward C-500 er i stand til effektivt at behandle puljer, men kræver en anden type af vedligeholdelse over DE og sandfiltre.

Hvad en patron Filter er

En patron filter er en type af pulje filtrerings-system, der bruger en patron til at fange den snavs og snavs i vandet. Patronen glider ind og ud fra toppen af det filter, der kan åbnes fra toppen af patronen. Filteret ligner et luftfilter i en bil. Nylon-følelse materiale er gennemtrængelige og tillader vand at passere igennem det uden disse små partikler, der kan give vandet et grumset udseende, hvis ikke filtreret. Hayward C-500 kan fange partikler så små som 10 til 15 mikron.

Hayward C-500 dimensioner

Hayward C-500 foranstaltninger 10,5 inches i diameter og står 29,5 inches høj. Filteret er opført som en 50 m² stor kapacitet filter med en 1,5-tommer rør størrelse. Rør størrelse er diameteren af slanger, der vil lægge fra puljen til filter komponenter. Filteret kan cirkulere op til 24.000 gallons af vand i otte timer. Derfor, hvis du bruger dette filter på en 6.000-gallon pool, vil det cirkulere alle vand i poolen i to timer. C-500 model vejer 17 kg.

Trykmåler

Hayward C-500 er udstyret med et manometer, der måler trykket i filteret i pounds per kvadrattomme (psi). Når trykket er læsning 8 til 10 lbs. over den normale psi i din pool filter, der vil differentiere afhængigt af motoren du tillægger den, skal det rengøres.

Vedligeholdelse

En enkelt låseknap på Hayward C-500 gør åbning i toppen af filteret til nemmere end møtrikker og bolte fundet på ældre modeller. Dreje denne knap vil udsætte den blækpatron, som skal rengøres med en slange. Spray derfra snavs og rester det har indsamlet under drift, når måleren angiver du nødt til at rense patronen. For stort pres oprustning kan beskadige blækpatronen og lavere vand flow ind i puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com