Hvordan man kan organisere dit soveværelse skab i en Weekend

October 6

Hvordan man kan organisere dit soveværelse skab i en Weekend

Hvis du er seriøs om at organisere dit soveværelse skab i en weekend, skal du være hurtig, beslutsom og forberedt. Få klar før tid ved at rydde ud så mange forpligtelser og distraktioner, som du kan for en weekend. Du kan afhente nogle bøjler, klare plast placeringer og under-seng opbevaring før tid. Det har heller aldrig gør ondt for at have en ven til at hjælpe dig med at holde fokus, have det sjovt og ærligt vurdere, om det er virkelig værd at holde den gamle jul sweater.

Instruktioner

•Plan ud din weekend af kortlægning om, hvor i processen der skal være af hvilke tidspunkter, og når du bliver nødt til at stoppe for en pause eller tidligere forpligtelser. I brede penselstrøg, vil du nødt til at tømme dit skab, sortere indholdet, gemme, hvad du holder og rense hvad du ikke. Planen er ikke en skrap regel; i stedet beløber det sig til par røde flag til at holde dig på sporet. Hvis det er midt på formiddagen søndag og du stadig tømmes skabet, for eksempel, er det et tegn på, at du skal afhente tempo.

•Tøm dit skab. Modstå trangen til at blive distraheret af rengøring projekter, erindringer eller endda sortering og oplagring indtil hele skabet er tomt. Bo hurtig og målrettet; Dette trin er utroligt simpelt. Når alt er slukket hylder, hængende bar og gulvet, giver overfladen en hurtig aftørring og feje eller støvsuge gulvet. Afhængigt af størrelsen af dit skab, dette trin kan tage alt fra et par minutter til lidt under en time.

•Sort indholdet af skabet i bunker at opbevare, lagre og rense. "Holde" bunke er for tøj du vil bære regelmæssigt. "Store" er for varer, du vil beholde, men ikke vil bære indtil en anden sæson. "Rense" er for ting du er villig til at kassere, donere eller give til venner. Hvis du har en ven hjælpe, prøv på tøj til en second opinion hvis ikke du er sikker på. Husk at noget du rense vil frigøre lagerplads og reducere clutter. Dette trin kan tage uger, hvis du lader det, så husk at foretage hurtig og afgørende valg og gå videre til det næste stykke.

•Indstil op skuffer, placeringer eller hængende opbevaringsenheder til at maksimere den tilgængelige lagerplads (både aktuelle og langsigtede) i dit skab. Du kan bruge den øverste hylde eller rummet under din seng til langtidsopbevaring til at frigøre plads til din aktive garderobe. Gemme væk årstidens tøj i langtidsopbevaring, udrensning som nødvendigt for at gøre dit tøj passer i den tilgængelige lagerplads. Donere elementer du er udrensning til en velgørende organisation eller give nogle til fortjener venner.

•Arrange din "holde" elementer i den mest tilgængelige rum og beholdere i dit skab. Hvis alt ikke passer komfortabelt, plukke et par flere elementer til at give væk indtil det sker. For at holde styr på hvor meget du faktisk bruge hvert element, slå alle dine bøjler baglæns (krog vender ud). Når du bærer et element, slå sin bøjle tilbage omkring. Næste gang du skifter ud årstidens tøj, mener tvangsopkastninger de varer, hvis bøjler er stadig bagud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com